Poveži se s nama

Crna kronika

U jednom popodnevu pokušali provaliti u tri kuće

Kuće se nalaze u blizini jedna druge

Objavljeno

Udaljenosti 15-ak minuta hoda jedna od druge, nalaze se tri kuće koje su u petak, 22. siječnja, bile na meti provalnika. Prva u nizu za pokušaj pljačke bila je kuća u Malogoričkoj ulici. U vremenu od 14.30 do 15.30 sati netko je pokušao provaliti kroz prozor u kuću u vlasništvu 48-godišnjakinje.

– No, kako je prozor bio na visini od 180 centimetara i provalnik nije imao dobar oslonac, došlo je do puknuća dijela stakla na prozoru zbog čega je provalnik odustao od namjere te pobjegao – objasnili su iz policije.

Iduća provala odvijala se u vremenu od 18.40 do 19 sati u Radićevom odvojku. Nepoznati počinitelj došao je do vrata terase na kući u vlasništvu 55-godišnjaka. Pokušao ih je obiti, ali nije uspio. Nakon toga je na identičan način pokušao obiti prozor u čemu je uspio pa je ušao u kuću i ispremetao stvari, ali niša nije ukrao.

Treća provala taj dan odvijala se u obližnjoj Trebnjanskoj ulici, u vremenu od 18 do 20 sati. Nepoznati provalnik pokušao je provaliti u kuću u vlasništvu 80-godišnjaka. Došao je do prizemnog dijela kuće na kojem je bio djelomično otvoren prozor. Kroz njega je provalnik provukao ruku i otvorio ga. Unutra je ispremetao stvari, ali nije ništa ukrao.

Budući počinitelji nisu uspjeli ništa ukrasti, šteta je jedino na prozorima i vratima koje su provalnici oštetili u pokušaju provale

Crna kronika

Iz tovarnog prostora kombija lopov odnio vrijedan alat

Šteta je 7.000 kuna

Objavljeno

on

U vremenu od 22. do 23. veljače, točnije od 18 do 06.20 sati, netko je iz tovarnog prostora kombi vozila parkiranog u Ulici Petra Zrinskog ukrao akumulatorsku bušilicu, udarnu bušilicu, dvije štemerice za beton. Vrijednost ukradenih stvari je 7.000 kuna, javlja policija, a u tovarnom prostoru kombija bile su samo prekrivene ceradom.

Nastavi čitati

Crna kronika

Nesreća u Lazini Čičkoj: Radnik slomio ruku

Obrađivao je metal

Objavljeno

on

Tijekom izvođenja radova obrade metala, u utorak u 9.45 sati na području Lazine Čičke, u pogonu trgovačkog društva 57-zaposlenik se teško ozlijedio, javlja policija.

– Zaposlenik se teško ozlijedio u vidu puknuća ruke. Liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija utvrdila uzrok nesreće, vozač kamiona prešao je u suprotni smjer

U prometnoj nesreći, na mjestu događaja, 59-godišnji vozač iz Opela smrtno je stradao

Objavljeno

on

Policija je završila očevid strašne prometne nesreće u kojoj je jučer poginuo 59-godišnjak. Kako kažu, u utorak u 10.15 sati, 19-godišnjak koji je na DC-30 vozio teretni automobil marke Renault, između mjesta Vukovina i Buševec, prema Buševcu, uskonom na nadvožnjak „Turopolje“ nije vozio sredinom obilježene prometne trake već je skrenuo ulijevo na prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom prednjim dijelom vozila naletio je na prednji dio osobnog automobila marke Opel riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnjak. Od siline naleta teretni automobil prevrnuo se na desnu bočnu stranu, dok je Opel odbačen unazad te je stražnjim dijelom naletio na prednji dio osobnog automobila marke Toyota sisačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak, koji se kretao prema Vukovini, iza osobnog automobila riječkih registarskih oznaka, a u trenutku nesreće bio je zaustavljen. U prometnoj nesreći, na mjestu događaja, 59-godišnji vozač smrtno je stradao.

Nastavi čitati

Reporter 401 - 18.02.2021.

Facebook

Izdvojeno