Poveži se s nama

Crna kronika

U istoj noći opljačkane dvije kuće na području Lekenika

Ukupna šteta je 21.000 kuna

Objavljeno

Nepoznati kradljivac provalio je u mjestu Žažina u općini Lekenik u obiteljsku kuću u vlasništvu 71-godišnjaka. U noći na srijedu provalnik je ušao u kuću te ukrao dva LCD prijamnika, električne škare za živicu, motornu pilu, set nasadnih ključeva, razni sitni alat i kolut produžnog kabela. Šteta je oko 12.000 kuna.

Sisačko-moslavačka policija intenzivno traga i za počiniteljem koji je u isto vrijeme i u istom mjestu provalio u dvorišnu prostoriju 72-godišnjeg vlasnika.

“Ukrao je bakreni kotao, leđnu bakrenu prskalicu, aparat za brušenje, motorni trimer, motornu pilu i komplet nasadnih ključeva”, kažu iz policije i dodaju kako je šteta nastala ovim kaznenim djelom oko 9.000 kuna.

Crna kronika

Nakon verbalnog sukoba, napao ga nožem

U sukobu s 31-godišnjakom 25-godišnjak izvukao deblji kraj

Objavljeno

on

Jučer u 15,40 sati u Velikoj Mlaki u autobusu je došlo do verbalnog sukoba između dvoje putnika, a onda se u sukob uključio i treći putnik.

„Nakon verbalnog sukoba 25-godišnjaka i 28-godišnjakinje u autobusu, izbio je verbalni i fizički sukob između 31-godišnjaka i 25-godišnjaka te je 31-godišnjak oštrim predmetom lakše ozlijedio 25-godišnjaka“, poručili su iz PUZ-a.

Ozlijeđenom mladiću liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 31-godišnjak je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nastavi čitati

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija zbog prebrze vožnje zaustavila 25 vozača

Neprilagođena brzina jedan od najčešćih uzroka prometnih nesreća s najtežim posljedicama

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica provedena je preventivno-represivna akcija „Brzina kretanja vozila“ u kojoj je 25 vozača uhvaćeno u prekršaju.

„Akcija je provedena kako bi se kako bi kod vozača potaknula pozitivna ponašanja u prometu, a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća s najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila, kao i nepoštivanja prometnih propisa od strane vozača“, poručili su iz PP Velika Gorica.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno