Poveži se s nama

HOTNEWS

U Gradićima održan uskrsni koncert „Jezuš nam je gore vstal“

Na repertoaru se našli stari sakralni napjevi i starocrkveni korali, a izvodio se i gospel

Objavljeno

U crkvi svetog Antuna Padovanskog održan je tradicionalni uskrsni koncert „Jezuš nam je gore vstal“. Na repertoaru su se našli stari sakralni napjevi i starocrkveni korali, a izvodio se i gospel. KUD-u „Gradići“ ponovno je pošlo za rukom organizirati još jedno nezaboravno druženje.

17.04.2017. Velika Gorica – koncert „Jezuš nam je gore vstal“. foto: Anes Šuvalić/cityportal.hr

„Surađujemo sa svim udrugama iz naše Zajednice pa čak i šire. S obzirom na to da poznajemo njihove opuse, gledali smo da pozovemo one koji njeguju sakralnu glazbu. Neka društva to rade više, a neka manje. Upravo zbog toga društvo iz Lukavca čest je gost na Uskrsnom koncertu, kao i ansambl Zlatne godine. Noviteti ovogodišnjeg koncerta bili su sekcija pjevača Starih pajdaša i ženski Kvartet Angeline, koji njeguje ovu vrstu glazbe“, rekla nam je Gordana Kovačić, predsjednica KUD-a Gradići.

17.04.2017. Velika Gorica – koncert „Jezuš nam je gore vstal“. foto: Anes Šuvalić/cityportal.hr

Na koncertu su nastupili Vokalni ansambl “Zlatne godine”, Vokalna sekcija KUD-a “Stari grad”, Vokalna sekcija “Stari Pajdaši”, Kvartet “Angeline” i Vokalna sekcija KUD-a “Gradići”.

Galerija fotografija

HOTNEWS

Nije se zaustavio na crvenom svjetlu, jeste li ga vidjeli?

Dvoje putnika u autobusu lakše je ozlijeđeno

Objavljeno

on

U petak, 18. svibnja, oko 12.10 sati u Velikoj Mlaki, nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom opel astra, smeđe boje, po kolniku Ulice Nikole Kramarića u smjeru jugozapada. Dolaskom na raskrižje Zagrebačke ulice i Gradske ceste Ž-310900, nije se zaustavio na znak crvenog svijetla na semaforu, već je nastavio vožnju ravno.

Vozač autobusa kojem je bilo upaljeno zeleno svjetlo, kretao se Zagrebačkom ulicom u smjeru jugoistoka, kako bi izbjegao osobni automobil, morao je naglo zakočiti. Dvoje putnika u autobusu lakše je ozlijeđeno. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti prometne nesreće iz policije mole očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 01/6221-144 ili na 192.

Nastavi čitati

HOTNEWS

FOTO U Gorici otvoren novouređeni Lidl

Želeći biti prvi, u kupnju su pohitali mnogi Velikogoričani

Objavljeno

on

Točno u 8 sati otvorena je trgovina Lidla u Ulici Kneza Ljudevita Posavskog. Izgrađena je na temeljima stare, prema najnovijem konceptu gradnje i dizajna.

“Imamo puno veći prodajni prostor, šire hodnike, veću pekaru, dok će biti i puno veći broj parkirnih mjesta, među kojima će biti i ona za električna vozila s punjačima. Sve to podrazumijeva puno ugodniju kupnju i lakše kretanje u prostoru. Tu je i prostor za prematanje beba“, kaže Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla.

Novouređenu trgovinu otvorio je gradonačelnik Dražen Barišić, izrazivši zadovoljstvo što je Lidl Hrvatska prije nekoliko godina odabrao upravo Veliku Goricu za sjedište svoje uprave.

“Uskoro će ovdje u blizini biti otvorena i nova zgrada uprave. Sve to dokazuje kako je ta tvrtka u trendu rasta, čime se ponosi i Velika Gorica jer i ona sama raste uz svoj Lidl, u kojem rade mnogi Velikogoričani”, rekao je Barišić.

 

 

Nastavi čitati

CityTV

VIDEO Pogledajte kakve su sve akrobacije izvodili piloti na nebu iznad Gorice

AIRVG 2018 mnogima je bio prilika iz prve ruke razgledati zrakoplove koje inače, tijekom godine, mogu samo promatrati na nebu

Objavljeno

on

Želja Mladena Križanića je da mu unuk postane pilot pa je dvogodišnjem Borni pokazivao u čemu će sve moći letjeti. Borna ga je, međutim, odabirom svog budućeg zanimanja više nego iznenadio. O čemu je riječ doznajte u video prilogu:

Nastavi čitati
MONOKL
SOLARIJ
ReporterIzdvojeno