Poveži se s nama

Crna kronika

Trinaest vozača uhvaćeno u prebrzoj vožnji

Jučer od 9 do 17 sati policija pojačano nadzirala brzinu

Objavljeno

U jučerašnjoj akciji nadzora brzine u prekršaju je uhvaćeno 13 vozača, a ukupno je zabilježen 21 prometni prekršaj. Nadzor se provodio na širem goričkom području.

Kako kažu iz goričke policije, akcija je provedena kako bi se kod vozača potaknula pozitivna ponašanja u prometu, a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća s najtežim posljedicama. Najčešći uzroci takvih nesreća upravo su nepropisna brzina kretanja vozila, alkohol i nepoštivanje prometnih propisa.

Crna kronika

Policija ovaj put djelovala samo preventivno tijekom preventivno-represivne akcije

Pojačano su nadzirali ponašanje pješaka u prometu

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica jučer je provedena preventivno-represivna akcija ‘Zaštita pješaka’. Policija je pojačano nadzirala ponašanje pješaka u prometu. Tom prilikom šest pješaka uhvaćeno je pri prelasku ceste dok je na semaforu za pješake bilo crveno svjetlo.

Nastavi čitati

Crna kronika

Za požar kuće u kojem je poginuo 62-godišnjak kriv je neispravan dimnjak

Objavljeno

on

Policija je završila očevid i utvrdila kako je požar na kući u Barbarićima Kravarskim, u kojem je poginuo 62-godišnji vlasnik kuće, najvjerojatnije izbio uslijed prijenosa topline i plamena iz poroznog dimnjaka na stropne grede i drvene daske.

– Požar se potom proširio na ostali gorivi materijal u kući – javljaju iz policije.

 

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži očevice jučerašnje prometne nesreće u Selnici

Sudarili se Polo i Passat

Objavljeno

on

– Jučer oko 7,30 sati u mjestu Selnica Ščitarjevska dogodila se prometna nesreća na raskrižju Državne ceste broj 430 (prilaznog kolnika Zračnoj luci Franjo Tuđman) i Gradske ceste broj L31154, a u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke VW Polo i osobni automobil marke VW Passat – poručili su iz Policijske uprave zagrebačke te pozvali svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili 192.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno