Poveži se s nama

HOTNEWS

Tri medalje za Akrobatski rock ‘n’ roll klub Velika Gorica

Članovi ARRK Gorica novu su godinu započeli odličnim rezultatima. Iz Križa su se vratili s tri medalje – zlatom, srebrom i broncom

Objavljeno

Akrobatski rock ‘n’ roll klub Velika Gorica vratio se s prvog ovogodišnjeg natjecanja s tri medalje. Zlato je pripalo formaciji All Stars, srebro Superstarsu u istoj kategoriji Mini formacija 2, dok su broncu osvojile jedne od najmlađih članica kluba, formacija Zečići, u kategoriji Mini formacija 3, što im je ujedno i prvo osvojeno odličje.

 

Na subotnjem natjecanju u Križu dodijeljene su i nagrade za ukupne pobjednike Kup-a RH za 2015. godinu. Mustre su u reprezentativnoj kategoriji juniorskih formacija osvojile 2. mjesto, isti rezultat ostvarili su i  Ema Pecirep i Valentino Tomić u kategoriji Mlađih juniora 2, dok je formacija All Stars osovjila 3. mjesto.

 

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Srce Turopoljskog fašnika osvojile žene!

Pogledajte i ovo: Grad Velika Gorica je među prvim gradovima u Hrvatskoj sa sustavnim upravljanjem energijom.
Saznajte tko su pobjednici Zimske malonogometne lige!
Gdje su besplatni pregledi kože?
Gorički doktori obiteljske medicine uključili su se u Nacionalni programa ranog otkrivanja raka pluća.

Objavljeno

on

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO VIJEST Survakari prodrmali Veliku Goricu

Zanimljivim maskama i bučnim zvonima plijenili pažnju posjetitelja

Objavljeno

on

U velikoj povorci središtem Velike Gorice prodefilirale su maškare. Među brojnim sudionicima bili su i gosti iz Bugarske.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno