Poveži se s nama

Crna kronika

Trebala mu slavina pa iz trgovine demontirao najskuplji izložbeni primjerak, nitko ga nije vidio

Lopov se mješalicom već hladi i održava higijenu, iako je moguće da će pipa svog korisnika naći tek kada završi na štandu nekog hrvatskog sajmišta

Objavljeno

Krade se od igle do lokomotive pa nije niti čudno da je na meti i kupaonska slavina u specijaliziranoj trgovini. Jednino je čudno to da ju je “kupac”, unatoč tome što je bila dobro pričvršćena na izložbenoj polici, uspio demontirati, a da ga nitko nije vidio. Veliku slavinu – mješalicu marke Grohe vrijednu gotovo 2400 kuna pospremio je na sigurno i napustio trgovinu – velikogorički Feroterm.

Policija je sada u potrazi za nepoznatim lopovom koji se vjerojatno mješalicom već hladi i održava higijenu, iako je moguće da će pipa svog korisnika naći tek kada završi na štandu nekog hrvatskog sajmišta.

Informaciju o krađi potvrdio nam je gorički kriminalist Nikica Ljubanović, na jutrašnjoj konferenciji za novinare.

“Krađa mješalice dogodila se u utorak između 8 i 14,45 sati u poslovnici trgovine Feroterm u Velikoj Gorici. Nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost djelatnika trgovine te je prišao izložbenoj polici gdje je demontirao i otuđio mješalicu marke Grohe, čija je vrijednost procijenjena na 2367 kuna”, kazao je Ljubanović.

Crna kronika

ZAVRŠILA 24-SATNA POTRAGA Nestali Juraj Pisačić (65) došetao se kući vidno iscrpljen

Na kućnim vratima dočekali su ga policija i brat

Objavljeno

on

Sretan ishod nakon 24 sata potrage za Jurajem Pisačićem (65), koji je jučer poslijepodne nestao u šumi između Peršinovca i Dubranca. Kako doznaje Cityportal, u iznimno iscrpljenom stanju, ali bez tjelesnih ozljeda, Juraj se nešto prije 19 sati došetao do svoga doma u Odri, gdje ga je dočekala policija te brat s kojim živi.

Potraga u kojoj je sudjelovala policija u koordinaciji sa Gorskom službom spašavanja trajala je cijeloga dana. Policija nam je potvrdila kako su tijekom poslijepodneva ušli u trag Pisačiću, u čemu su im pomogli građani koji su dojavljivali njegovu lokaciju.

Nastavi čitati

Crna kronika

LAK PLIJEN Kakav nemar! U službenom autu tijekom noći ostavio novčanik s 1300 kuna, kartice i sve dokumente, a auto nije zaključao

Šteta se procjenjuje na 20-ak tisuća kuna

Objavljeno

on

U noći na Veliku Gospu, 15. kolovoza, vozač je u Gradićima parkirao službeni automobil, u njemu ostavio novčanik s 1300 kuna, kartice i sve dokumente, a da auto čak nije niti zaključao. Slijedi scenarij kakav vjerojatno i očekujete. Pojavljuje se nepoznati lopov kojeg dočekuje lak plijen. Kriminalist Nikica Ljubanović na konferenciji za novinare je kazao kako se krađa dogodila između 4 i 6,30 u Ulici kralja Tomislava.

“Automobil je na korištenju kod poduzeća Hrvatski telekom, a izvršena je krađa iz suvozačevog ‘pretinca za rukavice‘. Nepoznati počinitelj otuđio je novčanik u kojem se nalazilo 1300 kuna i dokumenti, vlasništvo djelatnika oštećenog poduzeća, kao i neki dokumenti u vlasništvu tog poduzeća, kao što su kartice. Šteta se procjenjuje na 20-ak tisuća kuna“, rekao je Ljubanović.

Lak plijen bila je i otvorena garaža u Gornjem Hruševcu iz koje je lopov ukrao motornu pilu, flaksericu te mašinu za mljevenje mesa. Krađa se dogodila između 11. i 13. kolovoza, a šteta iznosi 5 tisuća kuna.

Još veću štetu, onu od 8 tisuća kuna, nepoznati je lopov počinio vlasniku kafića Feniks u Dobrilinoj ulici, s čije je terase ukrao “ljetni” namještaj – dva stola, fotelju, sofu te tri suncobrana.

Za vrijeme proslave Velike Gospe u Vukovini aktivni su bili džepari. Krađu novčanika policiji je prijavilo više ljudi.

 

 

Nastavi čitati

Crna kronika

U Lijevim Štefankima muškarac umro nakon uboda stršljena

Objavljeno

on

Muškarac (56) preminuo je u voćnjaku, u Lijevim Štefankima, nakon uboda stršljena. Nesretan slučaj dogodio se u subotu, 11. kolovoza oko 10.20 sati.

Iz policije kažu kako je tijelo nesretnog muškarca prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati
BENETTON
ŠTARKELJ
ŠTARKELJ
ZELENI PRSTEN

iv>

EUROHERC


Izdvojeno