Poveži se s nama

Crna kronika

Trebala mu slavina pa iz trgovine demontirao najskuplji izložbeni primjerak, nitko ga nije vidio

Lopov se mješalicom već hladi i održava higijenu, iako je moguće da će pipa svog korisnika naći tek kada završi na štandu nekog hrvatskog sajmišta

Objavljeno

Krade se od igle do lokomotive pa nije niti čudno da je na meti i kupaonska slavina u specijaliziranoj trgovini. Jednino je čudno to da ju je “kupac”, unatoč tome što je bila dobro pričvršćena na izložbenoj polici, uspio demontirati, a da ga nitko nije vidio. Veliku slavinu – mješalicu marke Grohe vrijednu gotovo 2400 kuna pospremio je na sigurno i napustio trgovinu – velikogorički Feroterm.

Policija je sada u potrazi za nepoznatim lopovom koji se vjerojatno mješalicom već hladi i održava higijenu, iako je moguće da će pipa svog korisnika naći tek kada završi na štandu nekog hrvatskog sajmišta.

Informaciju o krađi potvrdio nam je gorički kriminalist Nikica Ljubanović, na jutrašnjoj konferenciji za novinare.

“Krađa mješalice dogodila se u utorak između 8 i 14,45 sati u poslovnici trgovine Feroterm u Velikoj Gorici. Nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost djelatnika trgovine te je prišao izložbenoj polici gdje je demontirao i otuđio mješalicu marke Grohe, čija je vrijednost procijenjena na 2367 kuna”, kazao je Ljubanović.

Crna kronika

Lančani sudar na Zagrebačkoj ulici

U prometnoj nesreći sudjelovala tri vozila

Objavljeno

on

Na Zagrebačkoj ulici oko 13,50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila. Prema informacijama s terena u sudaru ne ozlijeđenih. U tijeku je policijski očevid.

Nastavi čitati

Crna kronika

Crni niz se nastavlja: Smrtno stradao motociklist

Očevid vodi općinska državna odvjetnica

Objavljeno

on

Danas u 14.20 h došlo je do prometne nesreće na križanju Domovinske i Zagrebačke ulice u Velikoj Kosnici u kojoj je smrtno stradao motociklist. Za sada je poznato samo da su u nesreći sudjelovali kombi vozilo s prikolicom i motocikl.

Očevid je u tijeku, a vodi ga općinska državna odvjetnica, nakon čega će biti poznati detalji.

Nastavi čitati

Crna kronika

U prevrtanju traktora poginuo 64-godišnji muškarac

Prignječio ga traktor prilikom slijetanja u kanal oborinskih voda

Objavljeno

on

U subotu oko 20,15 sati u mjestu Donji Hruševec u prevrtanju traktora život je izgubio 64-godišnji muškarac. Nesretni muškaraca sletio je s traktorom u kanal za odvodnju oborinskih voda i na mjestu poginuo. Prema informacijama iz policije traktor marke Zetor nije imao kabinu, niti zaštitnu konstrukciju koja bi vozača zaštitila tijekom prevrtanja.

Nastavi čitati

Facebook

Izdvojeno