Poveži se s nama

Crna kronika

Traži se svjedok: Vozač naletio na biciklistu i pobjegao

Objavljeno

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se u subotu oko 17.30 sati dogodila u Ulici Andrije Kačića Miošića, u kojoj je ozlijeđen biciklist. Za sada nije poznat automobil koji je naletio na njega, ali niti to jesu li vozač automobila i biciklist prešli preko crvenog svjetla. Jedino je poznato to da se biciklist nije kretao po obilježenoj biciklističkoj stazi.

“Kad se uključivao u promet na pješačkom prijelazu, na neutvrđen znak svjetla na semaforu, na njega je naletio osobni automobil, koji se nastavio kretati ravno, također na neutvrđen znak prometnog svjetla za svoj smjer kretanja”, kažu iz policije.

Biciklist je lakše ozlijeđen i liječnička pomoć mu je pružena u KB Dubrava. Policija moli sve očevice prometne nesreće da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 01/6221 144 ili 192.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno