Poveži se s nama

Vijesti

Tomislav Karamarko u Velikoj Gorici

Objavljeno

U velikogoričkoj dvorani srednjih škola sutra će se održati Klauzura Hrvatske demokratske zajednice za VI izbornu jedinicu. Sudionici Klauzure su istaknuti članovi stranke sa svih nacionalnih i lokalnih razina pa se tako u dvorani očekuju saborski zastupnici i EU zastupnici iz redova HDZ-a s područja VI. izborne jedinice,  predsjednici, potpredsjednici, tajnici i svi članovi stručnih odbora HDZ-a na nacionalnoj razini, svi članovi županijskih odbora, svi vijećnici županijskih skupština, predsjednici i članovi predsjedništava zajednica HDZ-a (Zajednica utemeljitelja, zajednica branitelja, Akademska zajednica, Zajednica poduzetnika i obrtnika, Zajednica žena, Mladež HDZ-a) na razini županijskih organizacija, voditelji izbornih stožera na razini županija , pročelnici županijskih upravnih tijela, ravnatelji ustanova, direktori trgovačkih društava u vlasništvu županija, a koji su članovi HDZ-a, predsjednici stručnih povjerenstava na razinama županijskih organizacija, kao i drugi istaknuti članovi HDZ-a koji nisu obuhvaćeni nekom od prethodnih skupina sudionika, a sukladno prosudbi predsjednika ŽO HDZ-a. Na Klauzuri će nazočiti  najviše stranačko tijelo predvođeno predsjednikom stranke Tomislavom Karamarkom i glavnim tajnikom Milijanom Brkićem. Domaćin Klauzure je Županijski HDZ, a organizacijski teret je na GO HDZ-a Velika Gorica koji je učinio maksimalne organizacijske napore kako bi ovaj događaj bio na najvišoj razini. Klauzura službeno počinje u 17:00 sati, a završetak je planiran oko 19:00 sati.

CityTV

VIDEO Intervju tjedna – gost Tomislav Špoljar, umjetnički ravnatelj VG brass festivala

Ove godine očekuje nas jubilarni 15.Velikogorički brass festival…

Objavljeno

on

Akademski trubač, inače profesor trube u Umjetničkoj školi Franje Lučića i umjetnički ravnatelj VGbrass festivala ispričao nam je svoj put glazbenika te kako je biti profesor, a prisjetili smo se i početaka festivala. Koliko je umjetnika prošlo u ovih 15 godina, koji su bili najupečatljiviji nastupi, anegdote te što nas čeka na ovogodišnjem izdanju…postoji li plan B s obzirom na epidemiološku situaciju. Više pogledajte u videu..

Nastavi čitati

Vijesti

Policija tijekom vikenda pojačano nadzire promet

Sve zaustavljene vozače čeka alkotest

Objavljeno

on

Tijekom vikenda, od 26. veljače do 1. ožujka, na goričkom području policija je pojačano kontrolirati promet, a najavili su i akcije Alkohol i droge te Brzina. Sva zaustavljene vozače policajci će alkotestirati, a kažnjavat će i prekršaje nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece.

– Policijski službenici će sankcionirati i ostale prometne prekršaje, kao što su nepropisno kretanje kolnikom, nepoštivanje prednosti prolaska, nepropisno pretjecanje, prekršaji vozača prema pješacima, nepropisna uporaba mobitela u vožnji i drugi prekršaji koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Vijesti

Ugostitelji od ponedjeljka mogu otvoriti terase, a dozvoljeni su i treninzi u zatvorenim prostorima

Objavljeno

on

Na današnjoj sjednici Vlade RH u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, premijer Andrej Plenković najavio je popuštanje nekih mjera. Od ponedjeljka, 1. ožujka, će tako ugostitelji moći otvoriti terase, a dozvoljeni će biti i treninzi u zatvorenim prostorima, kazao je premijer.

– I dalje moramo zadržati veliki oprez. Danas smo uz Dansku zemlja koja ima najmanju incidenciju zemalja u EU što se tiče novih zaraza. Dobro je da je smanjen broj novozaraženih i hospitaliziranih, onih na respiratorima, preminulih, onih u samoizolaciji… – kazao je Plenković.

Nastavi čitati

Reporter 401 - 18.02.2021.

Facebook

Izdvojeno