Poveži se s nama

Vijesti

Tomislav Karamarko u Velikoj Gorici

Objavljeno

U velikogoričkoj dvorani srednjih škola sutra će se održati Klauzura Hrvatske demokratske zajednice za VI izbornu jedinicu. Sudionici Klauzure su istaknuti članovi stranke sa svih nacionalnih i lokalnih razina pa se tako u dvorani očekuju saborski zastupnici i EU zastupnici iz redova HDZ-a s područja VI. izborne jedinice,  predsjednici, potpredsjednici, tajnici i svi članovi stručnih odbora HDZ-a na nacionalnoj razini, svi članovi županijskih odbora, svi vijećnici županijskih skupština, predsjednici i članovi predsjedništava zajednica HDZ-a (Zajednica utemeljitelja, zajednica branitelja, Akademska zajednica, Zajednica poduzetnika i obrtnika, Zajednica žena, Mladež HDZ-a) na razini županijskih organizacija, voditelji izbornih stožera na razini županija , pročelnici županijskih upravnih tijela, ravnatelji ustanova, direktori trgovačkih društava u vlasništvu županija, a koji su članovi HDZ-a, predsjednici stručnih povjerenstava na razinama županijskih organizacija, kao i drugi istaknuti članovi HDZ-a koji nisu obuhvaćeni nekom od prethodnih skupina sudionika, a sukladno prosudbi predsjednika ŽO HDZ-a. Na Klauzuri će nazočiti  najviše stranačko tijelo predvođeno predsjednikom stranke Tomislavom Karamarkom i glavnim tajnikom Milijanom Brkićem. Domaćin Klauzure je Županijski HDZ, a organizacijski teret je na GO HDZ-a Velika Gorica koji je učinio maksimalne organizacijske napore kako bi ovaj događaj bio na najvišoj razini. Klauzura službeno počinje u 17:00 sati, a završetak je planiran oko 19:00 sati.

Vijesti

FOTO Sajmište se vraća u normalu, opet nudi sve

Objavljeno

on

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prošlog petka (15. svibnja) kada je sajmište bilo ponovo otvoreno ublažavanjem epidemioloških mjera uvedenih zbog epidemije koronavirusa, prometnica od Fabijačićeve do Reciklažnog dvorišta bila je prijepodne ispunjena vozilima, kako parkiranim tako i onima u pokretu.

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Danas (22. svibnja) spomenuta je prometnica u nekim trenucima bila totalno zakrčena, vozila su bila parkirana na sve strane, slobodnog mjesta ni za lijek. To je bio znak da su se na sajmište vratili prodavači odjeće i obuće, tehničke robe i svega onoga što karakterizira sliku sajmišta svakog petka. Kada tome dodate kupce i znatiželjnike, onda stječete dojam da sve vrije kao u košnici.

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Istina, ima još slobodnog prostora za štandove, ali nema sumnje, sajmište se vraća u normalu i opet nudi sve. Ipak, još uvijek dominira velika ponuda flanci povrća i cvijeća te velike količine voća i povrća.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

Zagrebačka županija već 24. dan bez novooboljelih od COVID-19

Velika Gorica i susjedne općine i dalje nastavljaju pozitivan niz

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije izvijestili su kako na području županije nema novooboljelih od bolesti COVID-19. Dobar niz nastavlja se 24 dan zaredom, ali niti danas nema novih ozdravljenja.

Do sada je ozdravilo 116 osoba, a četiri su preminule.

 

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Bernardić u Velikoj Gorici

Čelnik SDP-a posjetio goričku tržnicu i obavio kupnju

Objavljeno

on

Predsjednik Socijaldemokratske partije Davor Bernardić u posjetu je Velikoj Gorici. Jutros se družio s Goričankama i Goričanima, a usput je obavio i kupovinu na goričkoj tržnici.

– Stiglo je vrijeme za promjene i novi početak – poručio je Bernardić iz Velike Gorice.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno