Poveži se s nama

Vijesti

Tomislav Karamarko iz Velike Gorice poslao poruku Hrvatskoj

Objavljeno

Vruće je danas bilo u Velikoj Gorici, a vrijeme i visoke temperature koje nikako ne idu u prilog stranačkim skupovima  ipak nisu omele velikogoričane da zajedno sa svojim gostima iz gradova i općina VI izborne jedinice napune velikogoričku dvoranu srednjih škola. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko stigao je u Veliku Goricu nekoliko minuta prije 17:00 sati, a dočekali su ga predsjednici Županijskih odbora stranke Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije Dražen Bošnjaković i Ivo Žinić, a ispred domaćina gradonačelnik Velike Gorice i predsjednik GO Velike Gorice Dražen Barišić.

Uz Karamarka su u dvorani nazočili i politički tajnik Tomislav Čuljak, kao i direktorica kampanje Josipa Rimac, a u prvim redovima bili su najviši stranački dužnosnici, saborski zastupnici, gradonačelnici gradova, načelnici općina, vijećnici…. Klauzura je za medije koji su se odazvali u vrlo velikom broju bila otvorena u njenom prvom dijelu do završetka govora predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Tomislava Karamarka koji je u svom trideset minutnom govoru mirno i argumentirano pozvao Hrvatsku i članove Hrvatske demokratske stranke na promjene. Nekoliko puta za vrijeme govora potpuno ispunjena dvorana je Karamarka prekidala gromkim aplauzom, a unatoč iznimno teškom vremenu i velikoj sparini koja je vladala u velikogoričkoj dvorani srednjih škola, atmosfera je bila više nego dobra. Na kraju svog govora predsjednik Hrvatske demokratske zajednice pozvao je na jedinstvo stranke u Velikoj Gorici,  u interesu predstojećih izbora ali i boljitka stranke na ovom području.

foto: Sanjin Vrbanus - cityportal.hr

foto: Sanjin Vrbanus – cityportal.hr

Nakon govora predsjednika Karamarka nastavljena je Klauzura VI izborne jedinice, koja nije bila otvorena za javnost a na kojoj su se nazočnima obratili Josipa Rimac direktorica kampanje, politički tajnik stranke Tomislav Čuljak, predsjednik GO grada Zagreba Andrija Mikulić, te predsjednici županijskih odbora Sisačko-moslavažke i Zagrebačke županije Ivo Žinić i Dražen Bošnjaković. Dražen Bošnjaković je u svom govoru spomenuo i podsjetio sve u dvorani kako se nalaze u gradu Velikoj Gorici koja je utvrda Hrvatske demokratske zajednice, te pohvalio kvalitetan rad stranke kao i predsjednika gradskog odbora Velike Gorice Dražena Barišića. Klauzura je sa svojim radom završila nešto prije 19 sati.

galerija fotografija:

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”Klauzura HDZ – VI izborna”]

Vijesti

FOTO Sajmište se vraća u normalu, opet nudi sve

Objavljeno

on

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prošlog petka (15. svibnja) kada je sajmište bilo ponovo otvoreno ublažavanjem epidemioloških mjera uvedenih zbog epidemije koronavirusa, prometnica od Fabijačićeve do Reciklažnog dvorišta bila je prijepodne ispunjena vozilima, kako parkiranim tako i onima u pokretu.

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Danas (22. svibnja) spomenuta je prometnica u nekim trenucima bila totalno zakrčena, vozila su bila parkirana na sve strane, slobodnog mjesta ni za lijek. To je bio znak da su se na sajmište vratili prodavači odjeće i obuće, tehničke robe i svega onoga što karakterizira sliku sajmišta svakog petka. Kada tome dodate kupce i znatiželjnike, onda stječete dojam da sve vrije kao u košnici.

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Istina, ima još slobodnog prostora za štandove, ali nema sumnje, sajmište se vraća u normalu i opet nudi sve. Ipak, još uvijek dominira velika ponuda flanci povrća i cvijeća te velike količine voća i povrća.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

Zagrebačka županija već 24. dan bez novooboljelih od COVID-19

Velika Gorica i susjedne općine i dalje nastavljaju pozitivan niz

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije izvijestili su kako na području županije nema novooboljelih od bolesti COVID-19. Dobar niz nastavlja se 24 dan zaredom, ali niti danas nema novih ozdravljenja.

Do sada je ozdravilo 116 osoba, a četiri su preminule.

 

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Bernardić u Velikoj Gorici

Čelnik SDP-a posjetio goričku tržnicu i obavio kupnju

Objavljeno

on

Predsjednik Socijaldemokratske partije Davor Bernardić u posjetu je Velikoj Gorici. Jutros se družio s Goričankama i Goričanima, a usput je obavio i kupovinu na goričkoj tržnici.

– Stiglo je vrijeme za promjene i novi početak – poručio je Bernardić iz Velike Gorice.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno