Poveži se s nama

Crna kronika

Tijekom vikenda policija imala pune ruke posla

Na goričkom području zabilježeno 67 prometnih prekršaja

Objavljeno

Tijekom vikenda na širem goričkom području zabilježeno je 67 prometnih prekršaja. Trinaest vozača upravljalo je vozilom u alkoholiziranom stanju. Najveća koncentracija alkohola u organizmu utvrđena 38-godišnjem vozaču. Muškarcu je policija izmjerila 1,70 promila alkohola u krvi.

„Vozaču je na mjestu prekršaja izdan prekršajni nalog i smješten je u prostoriju za zadržavanje do otrežnjenja“, poručili su iz PP Velika Gorica.

Tijekom provođenja akcije desila se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede.

Policija je sankcionirala 35 prekršaja prekoračenja brzine, pet prekršaja nepropisnog parkiranja i tri prekršaj nepropisnog korištenje mobitela za vrijeme vožnje.

Crna kronika

Naslonio se na ogradu koja je označavala građevinske radove, pa pao u kanal dubok 1.5 metara

62-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola

Objavljeno

on

Muškarac (62) teško je ozlijeđen nakon što je u nedjelju u 18.20 sati pao u kanal u Ulici dr. Jurja Dobrile. Naime, policija javlja kako je 62-godišnjak bio pod utjecajem alkohola te je hodao nogostupom. U jednom trenutku naslonio se na metalnu ogradu koja je označavala i osiguravala građevinske radove. Jedan segment ograde se prevrnuo te je muškarac pao u kanal širine oko 1 metar i dubine oko 1,5 metara. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nastavi čitati

Crna kronika

Pao s 2.6 metara i teško se ozlijedio

19-godišnjak je radio u skladištu

Objavljeno

on

U skladištu trgovačkog društva u Vukomeričkoj ulici jučer oko 11.50 sati došlo je do nesreće na radu.

–  19-godišnji je zaposlenik najvjerojatnije pao s visine od oko 2.6 metara i teško se ozlijedio – javlja policija.

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju Zagreb.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija pronašla lopova koji je provalio u Veterinarsku ambulantu i samoposlužni aparat za tople napitke

Objavljeno

on

Gorička poliicja završila je kriminalističko istraživanje i utvrdila tko je ukrao novac iz Veterinarske ambulante Velika Gorica, samoposlužnog aparata za tople napitke u prostoru autopraone u Zagrebačkoj ulici te počinio nekoliko provala u kuće na goričkom području. Prikupili su dokaze i ustanovili kako se radi o hrvatskom državljaninu s područja Zagreba.

– Protiv muškarca će biti podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznenih prijava koje su ranije dostavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici – dodali su iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 397 - 24.09.2020.

Facebook

Izdvojeno