Poveži se s nama

Vijesti

Sve spremno za sedmo izdanje Kosničkih večeri

Cjelodnevni program nudi ponešto za svakoga

Objavljeno

Povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Kosnica u subotu će se održati cjelodnevna fešta. Program će se održavati na nogometnom igralištu u Kosnici, a počinje u 14 sati paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca na spomeniku Hrvatskog branitelja Mladena Bedekovića.

Za najmlađe posjetitelje osiguran je dječji zabavni park. Ljubitelji konja moći će jahati konje Konjičkog kluba Agramer. Kulturno-umjetnički dio programa počet će u 18 sati. Kosničkoj publici predstavit će se sedam kulturno umjetničkih društava: KUD Šćitarjevo, KUD Klas iz Podsuseda, FA Turopolje, Vesela Šokadija iz Koritne, KUD Čiče, KUD Kravarsko i Turopoljska zvona. Za zabavni dio programa bit će zadužena ekipa iz Party time benda.

Manifestaciju organiziraju Mjesni odbor Kosnica i Kulturno-umjetničke udruga Turopoljska tradicija.

– Ovaj projekt osmislili smo kao cjelodnevni događaj u našem mjestu, kako bi obogatili kulturni život u našem mjestu te pokazali da suradnjom itekako možemo napraviti kvalitetne projekte za dobrobit našeg mjesta i mještana – poručili su organizatori.

Posjetitelji će moći uživati i u bogatoj gastro ponudi.

Vijesti

Doznajte kako posjetitelja vaše web stranice pretvoriti u kupca

Još jedna besplatna radionica VE-GO-RA-e u sklopu programa Google Digitalne garaže

Objavljeno

on

Velikogorička razvojna agencija 21. studenog organizira besplatnu radionicu pod nazivom Web stranica – kako doći od web posjetitelja do kupca?“. Predavač Claudio Kramarić polaznike će naučiti kako definirati ciljeve web stranica i zbog čega je to važno. Objasniti koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva, a kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje istih.

VE-GO-RA radionicu organizira u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra, kao dio programa Google Digitalne garaže. Cilj radionica Google Garaže je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Nestale ljuljačke s dječjeg igrališta u Kučama

Iz VG Komunalca potvrdili da nisu na popravku i da su se nalazile na svom mjestu tijekom posljednjeg mjesečnog nadzora

Objavljeno

on

U rubrikama crne kronike često čitamo o raznim krađama. Krađe parfema, novčanika, automobila pa čak i TOI TOI prijenosnih WC-a nisu neka novost. Pa ipak, željeli smo vjerovati da postoje stvari u koje se ne dira. Kome bi moglo pasti na pamet skinuti ljuljačke s drvene konstrukcije u Parku hrvatskih branitelja? Kako ne bi bilo zabune, ljuljačke nisu na popravku i nalazile su se na svom mjestu tijekom posljednjeg mjesečnog nadzora potvrdila nam je Arijana Mrkonjić, voditeljica Poslovne jedinice održavanja javnih zelenih površina.

Foto: Kristijan Kos

Žalosno je što dječja zabava i igra nije dugo potrajala na novouređenom dječjem igralištu.

Nastavi čitati

Vijesti

VIDEO Veliki iskorak u Etno naselju Novo Čiče

Ruši se stara učiteljska zgrada i gradi novi regionalni Centar za lan

Objavljeno

on

Stara učiteljska zgrada u Novom Čiču uskoro će biti srušena. Na mjestu građevine izgrađene 1897. godine, niknut će novi Centar za obradu lana. Vanjskim izgledom i gabaritima bit će identičan staroj zgradi, a unutrašnji prostor bit će prilagođen njegovim potrebama. Posjetitelji će tako, osim u ugodnom okolišu, moći uživati i u delicijama etno restorana koji bi se treba nalaziti u sklopu novoizgrađenog objekta. Za one željne dužeg odmora, tu će biti i smještajni kapaciteti za 15 osoba.

Vrijednost radova procijenjena je na tri milijuna kuna i trebali bi biti dovršeni početkom 2021. godine.

Nastavi čitati

Reporter 387 - 24.10.2019.

Facebook

Izdvojeno