Poveži se s nama

Moja županija

Sve spremno za Kupske večeri u Pisarovini

Posjetitelje će u subotu zabavljati Miroslav Škoro

Objavljeno

Manifestacija Kupske večeri održat će se od 12. do 14. srpnja u Pisarovini uz rijeku Kupu. Organizatori su pripremili bogat zabavni, kulturni i sportski program za cijelu obitelj. Manifestaciju u petak od 21 sat otvaraju nastupi sastava Colapis i Begini.

Subota će biti u znaku sporta. U 10 sati održat će se utrka Memorijal ‘Julije Boroša-Jumbo’ na kojoj će atletičari odmjeriti snage, a 18 sati veslačka utrka otkrit će tko je najbolji veslač među gradonačelnicima i načelnicima naselja uz Kupu. U zabavnom dijelu nastupit će Miroslav Škoro i grupa Pandora.

Zadnji dan manifestacije otvorit će u 15 sati praćkijada, zatim od 17 sati održat će se veslačka utrka. Gurmani će moći ocijeniti srneći paprikaš od 19 sati. Natjecanje u povlačenju užeta zakazano je za 19,30 sati. U 20,30 sati u kulturno-umjetničkom djelu nastupit će KUD „Sv. Ana“, LIS „Plješevica“ i KUD ‘Stijena’ iz Cazina.

Tijekom subote i nedjelje od 14 sati posjetitelji će moći uživati u panoramskoj vožnji gliserom po Kupi, a održat će se i Kiselički sajam domaćih proizvoda i rukotvorina. Više doznajte ovdje.

Moja županija

U Zagrebačkoj županiji se nastavlja niz bez novozaraženih

To je 10. dan zaredom da nema novih slučajeva

Objavljeno

on

Danas je 10. dan kako u Zagrebačkoj županiji nema novooboljelih osoba od novog koronavirusa, javlja Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije. Do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest COVID-19. Ukupno su do sada izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Županijski Zavod za javno zdravstvo: U posljednja 24 sata nema novooboljelih

Brojke su iste kao i jučer

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno