Poveži se s nama

Crna kronika

Sudar traktora i automobila, vozač bio pod utjecajem alkohola

Objavljeno

Na križanju ulica Andrije Kačića Miošića i Ivana Mažuranića u utorak oko 22 sata sudarili su se automobil marke Fiat doblo i traktor. Gorička policija potvrdila je da je nastala samo materijalna šteta te da je jedan od vozača vozio pod utjecajem alkohola.

 

“Samo sretnim okolnostima nije bilo ozlijeđenih. Dok sam vozio ulicom A.K Miošića, na mene je sa sporedne ulice naletio traktor i udario me u suvozačevu stranu. Vozač je uspio napuhati 2,95 promila alkohola u krvi. Srećom nisam vozio brzo. Vrlo lako me mogao ubiti. Pišem zato što sam čuo od drugih, nakon što sam im ispričao, da znaju vidjeti tog lika da često pijan ruši stupiće i kante za smeće kada ide iz birtije traktorom doma. Drugi puta, ako netko ne bude imao sreće završit će kobno”, rekao nam je čitatelj Goran Radočaj.

 

prometna2

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno