Poveži se s nama

Crna kronika

Staro Čiče: Izgorjelo krovište, vatrogasci spasili kuću

Objavljeno

U Starom Čiču došlo je do požara na gospodarskom objektu, koji je povezan s obiteljskom kućom. Vatra je oko 13,45 sati zahvatila krovište objekta, a vatrogasci JVP Velika Gorica uspjeli su požar staviti pod nadzor i spasiti obližnju kuću. Borba s vatrom odvijala se u Ulici Augusta Šenoe.

„Požar je gasilo devet vatrogasaca, koji su na terenu bili s autocisternom i navalnim vozilom. Vatri nismo dozvolili da se proširi prema kući, ali izgorio je dio krovišta pomoćnog objekta“, rekao nam je vatrogasni zapovjednik Borislav Turan.

Uzrok požara za sada nije poznat. U tijeku je istraga.

Crna kronika

Grana mu pala na glavu i teško ga ozlijedila

Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb

Objavljeno

on

Do nesretnog slučaja došlo je jučer oko 11 sati na području Pokupskog. Naime, kako javlja policija, prilikom sječe i izvlačenja drva 45-godišnjaku je na glavu pala grana drveta i teško ga ozlijedila. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb.

Nastavi čitati

Crna kronika

Gorjela drvena štala u Donjem Hruševcu

Šteta je oko 10.000 kuna

Objavljeno

on

Vatra je sinoć u 21.20 sati zahvatila drvenu štalu u Donjem Hruševcu, čiji je vlasnik 43-godišnjak. Na intervencij je s dva vozila i devet vatrogasaca izašao DVD Kravarsko, a požar su došli gasiti i vatrogasci iz JVP Velika Gorica. Požar su uspjeli zaustaviti pola sata iza ponoći, a ozlijeđenih nije bilo. Šteta iznosi oko 10.000 kuna. Uzrok požara bit će poznat nakon očevida.

FOTO: DVD KRAVARSKO

Nastavi čitati

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno