Poveži se s nama

Crna kronika

Sinoć provaljeno u mljekomat u Pleškoj ulici

Druga provala u samo tjedan dana

Objavljeno

Pokušaj provale u kuću u Šiljakovini dogodio se u noći s 28. na 29. listopada od 13 do 19 sati. U obiteljsku kuću u Ulici Fiketi provalnik je ušao kroz prozor na terasi, nakon čega je ispremetao stvari po kući. Iz nepoznatog razloga napustio je prostor ništa ne otuđivši.

Obiteljska kuća u Okuju našla se na meti provalnika početkom tjedna, točnije 28. listopada od 10,30 do 16 sati. Provalnik je u ovom slučaju iskoristio metalne ljestve kako bi se popeo na gornju etažu kuće u Ulici Gajec. I ovaj put provalnik je obio prozor i ispremetao stvari, a u unutrašnjosti ga je čekao bogat plijen. Lopov je pronašao gotovinu i zlatni nakit vrijedne više od 10 tisuća kuna, s kojima se uputio u nepoznato.

Na meti lopova dva puta ovoga tjedna našao se i mljekomat u Pleškoj ulici. Prvi put u njega je provaljeno 28. listopada, a drugi put sinoć.

– Provalnik je prvo onesposobio lokot, a zatim savio vrata i tako ih nasilno otvorio. Iz mljekomata su zatim ukradene ladice s novcem u kojima se nalazilo 2 tisuće kuna. Šteta je nešto veća s obzirom na to da je došlo do uništenja mljekomata – rekao je Nikica Ljubanović, policijski inspektor PP-a Velika Gorica.

Crna kronika

U dvije prometne nesreće ozlijeđene dvije osobe

Kišno vrijeme i klizave prometnice uzeli danak

Objavljeno

on

Kišno vrijeme i klizave prometnice uzeli su danas svoj danak. U dvije prometne nesreće ozlijeđene su dvije osobe. Prva se dogodila oko 11 sati  na raskrižju Rakarske ulice i Avenije Pape Ivana Pavla II. Sudarila su se dva osobna vozila. Jedna osoba prevezena je u KBC Zagreb kako bi joj se pružila pomoć.

Nešto kasnije, oko 11,50 sati, na raskrižju Poštanske ulice i Ulice Andrije Kačića Miošića dogodila se druga prometna nezgoda u kojoj je, također, ozlijeđena jedna osoba, koja je vozilom hitne pomoći prevezena u KBC Zagreb. U sudaru su sudjelovala dva vozila.

Nastavi čitati

Crna kronika

Miris parfema i profita privukao kradljivca u Veliku Goricu

Na meti lopova našao se i kiosk u Drneku

Objavljeno

on

Parfumerija DM-a na Trgu kralja Tomislava dvaput u dva dana našla se na meti lopova. Nepoznati kradljivac tijekom ponedjeljka i utorka iz trgovine je ukrao parfeme vrijedne 7 tisuća kuna. Vješto je iskoristio nepažnju djelatnica kako bi se domogao vrijednog plijena.

U noći sa srijede na četvrtak provaljeno je u kiosk u mjestu Drnek.

– Nepoznati počinitelj prvo je onesposobio rasvjetno tijelo koje se nalazi iznad prodajnoga pulta, nakon čega je razbio staklo na pultu i ušao u unutrašnjost. Tom prilikom lopov je ukrao veću količinu cigareta, prehrambenih proizvoda kao i sredstava za čišćenje te se s njima udaljio u nepoznato – rekao nam je inspektor Nikica Ljubanović.

Šteta je procijenjena na 20-tak tisuća kuna. Policija intenzivno traga za počiniteljem.

Nastavi čitati

Crna kronika

Napisano sedam kazni zbog nekorištenja pojasa

Policija jučer pojačano nadzirala pojas, mobitel i dječje sjedalice

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica jučer je provedena preventivno–represivna akcija ‘Pojas, mobitel i dječje sjedalice’. Policija je kaznila šest vozača i jednog putnika zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Nastavi čitati

Reporter 387 - 24.10.2019.

Facebook

Izdvojeno