Poveži se s nama

Crna kronika

Sinoć provaljeno u mljekomat u Pleškoj ulici

Druga provala u samo tjedan dana

Objavljeno

Pokušaj provale u kuću u Šiljakovini dogodio se u noći s 28. na 29. listopada od 13 do 19 sati. U obiteljsku kuću u Ulici Fiketi provalnik je ušao kroz prozor na terasi, nakon čega je ispremetao stvari po kući. Iz nepoznatog razloga napustio je prostor ništa ne otuđivši.

Obiteljska kuća u Okuju našla se na meti provalnika početkom tjedna, točnije 28. listopada od 10,30 do 16 sati. Provalnik je u ovom slučaju iskoristio metalne ljestve kako bi se popeo na gornju etažu kuće u Ulici Gajec. I ovaj put provalnik je obio prozor i ispremetao stvari, a u unutrašnjosti ga je čekao bogat plijen. Lopov je pronašao gotovinu i zlatni nakit vrijedne više od 10 tisuća kuna, s kojima se uputio u nepoznato.

Na meti lopova dva puta ovoga tjedna našao se i mljekomat u Pleškoj ulici. Prvi put u njega je provaljeno 28. listopada, a drugi put sinoć.

– Provalnik je prvo onesposobio lokot, a zatim savio vrata i tako ih nasilno otvorio. Iz mljekomata su zatim ukradene ladice s novcem u kojima se nalazilo 2 tisuće kuna. Šteta je nešto veća s obzirom na to da je došlo do uništenja mljekomata – rekao je Nikica Ljubanović, policijski inspektor PP-a Velika Gorica.

Crna kronika

Iz tovarnog prostora kombija lopov odnio vrijedan alat

Šteta je 7.000 kuna

Objavljeno

on

U vremenu od 22. do 23. veljače, točnije od 18 do 06.20 sati, netko je iz tovarnog prostora kombi vozila parkiranog u Ulici Petra Zrinskog ukrao akumulatorsku bušilicu, udarnu bušilicu, dvije štemerice za beton. Vrijednost ukradenih stvari je 7.000 kuna, javlja policija, a u tovarnom prostoru kombija bile su samo prekrivene ceradom.

Nastavi čitati

Crna kronika

Nesreća u Lazini Čičkoj: Radnik slomio ruku

Obrađivao je metal

Objavljeno

on

Tijekom izvođenja radova obrade metala, u utorak u 9.45 sati na području Lazine Čičke, u pogonu trgovačkog društva 57-zaposlenik se teško ozlijedio, javlja policija.

– Zaposlenik se teško ozlijedio u vidu puknuća ruke. Liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija utvrdila uzrok nesreće, vozač kamiona prešao je u suprotni smjer

U prometnoj nesreći, na mjestu događaja, 59-godišnji vozač iz Opela smrtno je stradao

Objavljeno

on

Policija je završila očevid strašne prometne nesreće u kojoj je jučer poginuo 59-godišnjak. Kako kažu, u utorak u 10.15 sati, 19-godišnjak koji je na DC-30 vozio teretni automobil marke Renault, između mjesta Vukovina i Buševec, prema Buševcu, uskonom na nadvožnjak „Turopolje“ nije vozio sredinom obilježene prometne trake već je skrenuo ulijevo na prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom prednjim dijelom vozila naletio je na prednji dio osobnog automobila marke Opel riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnjak. Od siline naleta teretni automobil prevrnuo se na desnu bočnu stranu, dok je Opel odbačen unazad te je stražnjim dijelom naletio na prednji dio osobnog automobila marke Toyota sisačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak, koji se kretao prema Vukovini, iza osobnog automobila riječkih registarskih oznaka, a u trenutku nesreće bio je zaustavljen. U prometnoj nesreći, na mjestu događaja, 59-godišnji vozač smrtno je stradao.

Nastavi čitati

Reporter 401 - 18.02.2021.

Facebook

Izdvojeno