Poveži se s nama

Vijesti

Rekreirajte se na 2. Rekreaturu

Okušajte se u šašavom poligonu, badmintonu, speedmintonu, gumi-gumiju, hula hupu i pikulanju

Objavljeno

Ove subote u Parku Franje Tuđmana održat će se drugo izdanje Rekreatura. Organizatori su se potrudili da ovogodišnja manifestacija bude sadržajno bogatija u odnosu na prethodnu.

„Uz standardni šašavi poligon i poligon za bebe te Tai Chi, badminton i speedminton od prošle godine, posjetitelji će se moći okušati i u mini tenisu, ali i naučiti osnove Krav Mage i Jiu Jitsua. Nastupit će i plesna skupina Megablast, a tu će biti i neizostavni paintball“, rekao je Mario Oljača, tajnik Športsko rekreativnog saveza GVG-a.

A za sve nostalgične i željne dobre zabave ponovno će se održati i natjecanja u gumi-gumiju, hula hupu i pikulanju, a pobjednici će biti nagrađeni prigodnom nagradom i peharom.

Ovo izdanje Rekreatura posvećeno je kretanju i održat će se uoči obilježavanja Svjetskog dana kretanja. Organizator je Športsko rekreativni savez Grada Velika Gorica u suradnji s Udrugom Motivacija te suorganizatorima VG Tur Team, Kop Tur i Veseli Planet.

Centralno mjesto događanja je ponovo prostor iza Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica i Park doktora Franje Tuđmana. Program počinje u 10 sati. Uz demonstracije raznih sportova i tipova rekreacija, građani će moći sudjelovati i u edukativnim radionicama.

Vijesti

Naučite kako ‘prodati’ svoju ideju investitorima

Predavačica Ivana Conjar podučit će vas kako u pet minuta prezentirati poslovnu ideju

Objavljeno

on

Razvojna agencija Grada Velike Gorice priprema još jedno zanimljivo predavanje. Na radionici “Kako pripremiti dobar pitch” polaznici će od Ivane Conjar doznati kako u pet minuta prezentirati poslovnu ideju i odgovoriti na pitanja potencijalnih investitora.

Radionica će se održati 31. siječnja u prostoru VEGORA-e s početkom u 9 sati. Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je prijava.

Nastavi čitati

Kultura

Scena Gorica traži glumce

Za predstavu ‘Sarina nit’ trebaju im dvije glumice i glumac

Objavljeno

on

Scena Gorica priprema novu predstavu za djecu i poziva sve zainteresirane glumice i glumce da se prijave na audiciju.

– Traže se dvije glumice i glumac za predstavu radnog naslova ‘Sarina nit’ autorice Marije Solarević, u režiji Ivane Peroš i našoj produkciji – poručili su iz kazališta.

Prijave su otvorene do 28. siječnja. Audicija će se održati 5. veljače u Pučkom otvorenom učilištu u 11 sati, pokusi će započeti 11. veljače, a premijera je planirana za 16. ožujaka. Prijaviti se možete putem maila scena.gorica@pouvg.hr. U prijavi je potrebno poslati ime, prezime, adresu, broj mobitela, e-mail adresu, dvije fotografije i kratku biografiju.

Nastavi čitati

Sport

Tko će biti najbolja malonogometna momčad u Hrvatskoj?

Od siječnja do svibnja snage će odmjeriti tri tisuće ekipa

Objavljeno

on

Prijave na najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj otvorene su od početka siječnja. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu, koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih. Kvalifikacijski turniri održat će se od siječnja do svibnja u 100 gradova i mjesta diljem Hrvatske, nakon čega će uslijediti županijska finala. Ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa.

– Coca Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Svaki turnir bio je primjer fair playa igre i sportske borbe za pobjedu jer ulog je uvijek velik, plasman na državnu završnicu u Splitu koja će se održati krajem srpnja – proučili su organizatori.

Ekipe se mogu prijaviti online ili na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne. Mladi nogometaši natjecat će se u dvije 2 dobne kategorije: U-15 (2004. godište i mlađi) i U-18 (2001. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem.

Nastavi čitati

Reporter 378 - 20.12.2018.

Facebook

Izdvojeno