Poveži se s nama

Vijesti

Pub kviz i torta za treći rođendan Goričkog kluba mladih

Najbolja ekipa iz pub kviza osvaja kuglanje

Objavljeno

Gorički klub mladih slavi treći rođendan. Pozivaju stoga sve da im se pridruže na proslavi u Caffe baru Dobardan sutra u 20 sati. Osim popularnog pub kviza, na koji se zainteresirani mogu još kratko prijaviti, organiziraju zabavu uz glazbu, ali i rođendansku tortu. Najbolja ekipa, pobjednik pub kviza, osvaja besplatno kuglanje u Bowling Club-u.

– Ponovno vas očekujemo u što većem broju jer smo za vas pripremili zagarantiranu zabavu. Osim dobre muzike, zajedno ćemo uživati u rođendanskoj torti i veseloj atmosferi – poručuju iz Goričkog kluba mladih.

Vijesti

Preminula prva osoba (84) zaražena koronavirusom u Gorici

Zaraženo je 17ljudi u Gorici, u općinama još tri

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo u Gorici je  17 oboljelih od bolesti COVID-19, dok je još troje zaraženih koronavirusom u susjednim općinama.

Stožer civilne zaštite Grada Velike Gorice izvijestio je kako je preminuo 84-godišnjak zaražen koronavirusuom, inače onkološki bolesnik.

Nastavi čitati

Vijesti

Od sutra jedna promjena u prometu

Ne morate paliti svjetla na svom vozilu tijekom dana, osim vozača motocikala i mopeda

Objavljeno

on

Vozači motornih vozila od sutra ne moraju paliti svijetla tijekom dnevne vožnje, osim vozača motocikala i mopeda. No, svjetla će se morati paliti i po danu u slučajevima smanjene vidljivosti.

Prema Zakonu o sigurnosti prometa na cesta vozači su dužni paliti svjetla na svojim vozilima od 1. studenog do 31. ožujka, ali ne i u drugom dijelu godine. Međutim prometni stručnjaci ističi kako je vozilo s upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima bolje vidljivije i danju te tako i sigurnije za prometovanje.

Nastavi čitati

Vijesti

Otvorene trgovine s poljoprivrednim asortimanom i rezervnim dijelovima za mehanizaciju

Krenula sezona radova na zemlji

Objavljeno

on

Budući da je krenula sezona radova na zemlji i priprema za sjetvu, na temelju zahtjeva Ministarstva poljoprivrede, Nacionalni stožer odobrio je otvaranje vrtnih centara i rasadnika te prodavaonica rezervnih dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

Sve one mogu raditi uz obvezu poštivanja Odluke o radnom vremenu trgovina te mjera socijalnog distanciranja i svih mjera koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno