Poveži se s nama

Vijesti

Prvi korak do američkog sna napraviti se može i u Galženici

Prvo predavanje Work Experience USA i Camp Counselors USA programa u Velikoj Gorici održat će se u dvorani Galženica u četvrtak, 29. studenog, od 19 sati

Objavljeno

U vremenu kad mladi u zabrinjavajuće velikom broju odlaze u Irsku, Kanadu, Njemačku i ostale destinacije na koje ih život odvede, možda nije baš napametnije reklamirati nove šanse za odlazak u inozemstvo, no u Goričkom klubu mladih pronašli su rješenje. Nude šansu mladima da otputuju u SAD, vide mjesta na kojima nikad nisu bili, a usput se negdje i zaposle, steknu nova iskustva, kudikamo drukčija od onih koja im se nude u bližim krajevima. O čemu se konkretno radi, navedeno je u priopćenju GKM-a.

“U sklopu sve veće zainteresiranosti za Work an Travel program sljedeći četvrtak, 29. studenog, 2018. godine, održat će se prvo predstavljanje Work Experience USA i Camp Counselors USA programa u Velikoj Gorici. Program će početi u 19 sati u Domu kulture Galženica, na 2. katu.

Prezentaciju će voditi CCUSA Area Representatives koji će podijeliti do sada najistaknutija iskustva i priče s putovanja, upoznati sve zainteresirane s programom i najpogodnijim opcijama u ponudi, te odgovoriti na sva pitanja zainteresiranih slušatelja.

Osim CCUSA agencije, dovest ćemo i sudionike Work and Travel programa koji će sa svojim vršnjacima podijeliti svoja iskustva i omogućiti dijeljenje priče iz prve ruke.

Za sudjelovanje u predavanju nisu potrebne nikakve posebne prijave, ali je poželjno stisnuti ‘dolazim’ na Facebook EVENT.”

Dakle, prilika za skupljanje informacija je tu, pa tko voli…

Vijesti

FOTO Ritam proljetnog dana u Gradu

Objavljeno

on

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Lijep proljetni dan bio je veliki mamac za Goričane da iziđu iz svoji kuća odnosno stanova na otvoreni prostor, ali su ipak othrvali kušnji i nije ih bilo u većem broju u parkovima odnosno na ulicama. Najčešće ih se moglo vidjeti na biciklima, uglavnom parovi te roditelji s djecom.

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon 20 sati na ulicama se rijetko moglo zamijetiti prolaznika, koji je žurio doma i kućnog ljubimca u kratkoj šetnji. Nije bilo ni prometa, poneki taxi.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Opet morala reagirati ophodnja Civilne zaštite?!

Nekima među nama stalna upozorenja nisu dovoljna…

Objavljeno

on

Upozorenja su stalna, molbe i preporuke, a restrikcije na trenutke vrlo rigorozna. Međutim, neki među nama kao da odbijaju čuti i shvatiti… Ophodnja Civilne zaštite tako je i večeras morala intervenirati u Velikoj Gorici zbog nepoštivanja odluka Nacionalnog stožera od strane neodgovornih pojedinaca. Prevedeno, radi se o, naravno, okupljanju većeg broja pojedinaca, društva koje očito misli kako “neće baš nas”. Pa ponovimo još jednom… Ostani doma, izbjegavaj okupljanja!

Nastavi čitati

Vijesti

U Gorici 12 oboljelih, prvi slučaj zaraze u općini Kravarsko

Objavljeno

on

Velika Gorica krajem dana bilježi 12, a općine 3 oboljela od COVID-19. U općini Pokupsko, podsjetimo, dvije su osobe zaražene kornavirusom, dok je prvi slučaj zaraze zabilježen i u općini Kravarsko.

– U zbirnim podacima Zagrebačke županije, podaci općina zbrajaju se u podatke gradova kojima gravitiraju. Iz tog razloga u tablici Zagrebačke županije za Veliku Goricu stoji broj od 15 zaraženih osoba – objasnili su iz Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno