Poveži se s nama

Crna kronika

Provalili mu u kuću dok je spavao

Uhvatio jednog, ali nije imao šanse u fizičkom obračunu u koji se uključio i drugi lopov

Objavljeno

Jučer oko 10,30 sati u Rakarskoj ulici, dvojica nepoznatih lopova provalila su u obiteljsku kuću. Ušli su kroz prozor u prizemlju, ispremetali stvari i uzeli nakit. No, buka je probudila 26-godišnjaka, nakon čega se kriminalni dvojac dao u bijeg. Ukućanin je sustigao jednog od počinitelja te je došlo do fizičkog obračuna, a lopovu je u pomoć priskočio kolega pa 26-godišnjak nije imao šanse. Lopovi su uspjeli pobjeći i sa sobom odnijeti nakit.

Zbog zadobivenih ozljeda oštećenom je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno