Poveži se s nama

Crna kronika

Nevjerojatno: Krao bakrene kablove sa pruge i prekidao željeznički promet Sisak-Turopolje!

Objavljeno

Nevjerojatni događaji zbili su se u Gredi i Lekeniku. Muškarac iz Siska (33) skidao je bakrenu kontaktnu užad sa tamošnjih željezničkih pruga, nakon čega je dolazilo do prekida u odvijanju željezničkog prometa na dionicama Sisak – Lekenik i Lekenik – Turopolje. Ordinirao je 9. veljače oko 10.50 i u 14.40 sati na željezničkoj pruzi u Gredi te 10. veljače oko 8 sati na pruzi u Lekeniku, a nakon obje krađe vlakovi nisu mogli viziti čak tri sata! 

 

Sisačka policija javlja i kako je od 10. do 16. veljače u Žažini nepoznati počinitelj provalio u kuću 67-godišnje vlasnice i ukrao LCD televizor, dok je iz garaže ukrao motor za čamac i bušilicu. Od oštećene vlasnice, koja štetu procjenjuje na oko 2.000 kuna, policija je zaprimila kaznenu prijavu te su i dalje u potrazi za provalnikom.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno