Poveži se s nama

Crna kronika

Nevjerojatno: Krao bakrene kablove sa pruge i prekidao željeznički promet Sisak-Turopolje!

Objavljeno

Nevjerojatni događaji zbili su se u Gredi i Lekeniku. Muškarac iz Siska (33) skidao je bakrenu kontaktnu užad sa tamošnjih željezničkih pruga, nakon čega je dolazilo do prekida u odvijanju željezničkog prometa na dionicama Sisak – Lekenik i Lekenik – Turopolje. Ordinirao je 9. veljače oko 10.50 i u 14.40 sati na željezničkoj pruzi u Gredi te 10. veljače oko 8 sati na pruzi u Lekeniku, a nakon obje krađe vlakovi nisu mogli viziti čak tri sata! 

 

Sisačka policija javlja i kako je od 10. do 16. veljače u Žažini nepoznati počinitelj provalio u kuću 67-godišnje vlasnice i ukrao LCD televizor, dok je iz garaže ukrao motor za čamac i bušilicu. Od oštećene vlasnice, koja štetu procjenjuje na oko 2.000 kuna, policija je zaprimila kaznenu prijavu te su i dalje u potrazi za provalnikom.

Crna kronika

Napisano sedam kazni zbog nekorištenja pojasa

Policija jučer pojačano nadzirala pojas, mobitel i dječje sjedalice

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica jučer je provedena preventivno–represivna akcija ‘Pojas, mobitel i dječje sjedalice’. Policija je kaznila šest vozača i jednog putnika zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Nastavi čitati

Crna kronika

Susjed spriječio provalnika u namjeri da uđe u kuću

Kada je shvatio da je uočen, dao je petama vjetra i pobjegao u nepoznato

Objavljeno

on

Kako su dobrosusjedski odnosi važni najbolje govori prošlotjedni događaj koji se dogodio u breškom naselju Opatija. Nepoznati muškarac odlučio je 4. studenog iskoristiti odsutnost ukućana, kako bi provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 54-godišnjakinje. Lopov je kroz dvorište došao do stražnje strane kuće, prišao balkonskim vratima i pokušao ih obiti. U tom trenutku opazio ga je susjed, što je spriječilo provalnika da uđe u kuću. Kada je shvatio da je uočen, lopov je dao petama vjetra i pobjegao u nepoznato.

Nastavi čitati

Crna kronika

U kasnim noćim satima provalio u pečenjaru

Iz blagajne ukrao kovanice

Objavljeno

on

Nepoznati lopov u noći sa subote na nedjelju provalio, između 22 i 7,40 sati ujutro, provalio je u pečenjaru u Ulici Slavka Kolara 2A.

– Nepoznati počinitelj prikladnim predmetom razbio je staklo stijenke prodajnoga pulta i kroz nastali otvor ušao u unutrašnjost. Iz registra blagajne izvršio je potom krađu oko 100 kuna pologa u raznim kovanicama – rekao nam je Nikica Ljubanović iz PP velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 387 - 24.10.2019.

Facebook

Izdvojeno