Poveži se s nama

Vijesti

Predavanje ‘Ljubav je sve što nam treba’ u Pučkom otvorenom učilištu

Ulaz je besplatan

Objavljeno

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira predavanje na temu “Ljubav je sve što nam treba”, a o tome će večeras u 19 sati govoriti Sandra Slovenc Vojvodić, koordinatorica Centra za duhovni razvoj u Zagrebu u kojemu više od 20 godina poučava meditaciju, tečajeve pozitivnog mišljenja, sudjeluje na tribinama te vodi radionice “Vrijednosti u zdravstvu” u okviru Britanske zaklade Janki Foundation.

– Postoji nešto zajedničko svim vrstama ljubavi, a to je taj osjećaj koji se javlja kad promatramo ono što nam je važno i dragocjeno. Ta svjetlost ljubavi nalazi se u svakom od nas i ona izvire iz samog duhovnog središta, duše. Kako održati svjetlost duše trajno upaljenom, kada je moguće živjeti život lakoće, vedrine i slavlja. Sandra Slovenc Vojvodić iako je magistra farmacije, svoje profesionalno znanje o cjelovitom zdravlju upotpunjuje duhovnim istinama i novim razumijevanjem – najavili su iz Pučkog otvorenog učilišta i naglasili kako je ulaz besplatan.

Vijesti

VIDEO Informacije gradskog Stožera civilne zaštite

Velikogorički komunalni sustav funkcionira normalno, a iz Stožera ponovili još neke informacije važne za građane

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije s današnjim danom na području Velike Gorice evidentirano je 17 oboljelih od korona virusa te još troje iz susjednih općina.

Iz goričkog Stožera civilne zaštite poručili su kako Dom zdravlja radi u svom gotovo punom kapacitetu, a sve što je potrebno možete obaviti telefonskim pozivom svom liječniku opće medicine. Kako kažu, velikogorički komunalni sustav funkcionira normalno, a ponovili su i još neke informacije važne za građane.

 

Nastavi čitati

Vijesti

Preminula prva osoba (84) zaražena koronavirusom u Gorici

Zaraženo je 17ljudi u Gorici, u općinama još tri

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo u Gorici je  17 oboljelih od bolesti COVID-19, dok je još troje zaraženih koronavirusom u susjednim općinama.

Stožer civilne zaštite Grada Velike Gorice izvijestio je kako je preminuo 84-godišnjak zaražen koronavirusuom, inače onkološki bolesnik.

Nastavi čitati

Vijesti

Od sutra jedna promjena u prometu

Ne morate paliti svjetla na svom vozilu tijekom dana, osim vozača motocikala i mopeda

Objavljeno

on

Vozači motornih vozila od sutra ne moraju paliti svijetla tijekom dnevne vožnje, osim vozača motocikala i mopeda. No, svjetla će se morati paliti i po danu u slučajevima smanjene vidljivosti.

Prema Zakonu o sigurnosti prometa na cesta vozači su dužni paliti svjetla na svojim vozilima od 1. studenog do 31. ožujka, ali ne i u drugom dijelu godine. Međutim prometni stručnjaci ističi kako je vozilo s upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima bolje vidljivije i danju te tako i sigurnije za prometovanje.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno