Poveži se s nama

Vijesti

Pomoć Centra za bogatiji blagdanski stol najsiromašnijih Velikogoričana

Bonove je dobilo 139 korisnika Centra za socijalnu skrb

Objavljeno

Kao i dosadašnjih godina, gorički Centar za socijalnu skrb svojim korisnicima pokušava uljepšati nadolazeće blagdane. Ove godine tako su obiteljima bez djece podijelili bonove u vrijednosti 400 kuna za namirnice u trgovinama Spar.

“Naš Grad Velika Gorica brine o socijalno ugroženim i obiteljima s više djece, pa su nam i ove godine pomogli da ovo blagdansko vrijeme uljepšamo i njima i da i oni međusobno u svojoj obitelji podijele radost Božića”, kazala je Irena Prahin, zamjenica ravnateljice Centra za socijalnu skrb Velika Gorica, i dodala kako je bonove danas dobilo 139 samaca.

18.12.2019. Velika Gorica – podjela bonova u povodu Božića korisnicima Centra za socijalnu skrb. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Bonovima korisnici Centra mogu kupiti sve iz ponude trgovine osim duhanskih proizvoda, alkohola te bonova za mobitel.

“Znači mi puno s obzirom da mjesečno imam samo 800 kuna i da sam pred penziju. Ovo mi, koliko se to može, ipak uspije uljepšati blagdane”, kazala je jedna od korisnica goričkog Centra za socijalnu skrb.

Ranije ovog mjeseca, u povodu sv. Nikole, Centar za socijalnu skrb Velika Gorica darivao je i obitelji s djecom. Bonove je tada dobilo 87 obitelji.

18.12.2019. Velika Gorica – podjela bonova u povodu Božića korisnicima Centra za socijalnu skrb. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Vijesti

COVID-19 ambulanta u goričkom Domu zdravlja prestaje raditi

Objavljeno

on

Zbog povoljne epidemiološke situacije, a sukladno uputi Kriznog stožer Ministarstva zdravstva, Dom zdravlja Zagrebačke županije obustavlja rad izdvojenih ambulanti za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženosti koronavirusom i. Osim ambulante u Velikoj Gorici, prestaju raditi i one u Samobor te Ivanić-Gradu.

U slučaju potrebe Dom zdravlja Zagrebačke županije osigurat će ponovno aktiviranje COVID-19 ambulanti.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Crna kronika

Provalili u dva Golfa i ukrali razne dijelove

Automobili su u vlasništvu leasing kuće

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelji provalili su u razdoblju od 29. svibnja do 1. lipnja u Šćitarjevu u dva osobna automobila marke VW Golf VII. Vozila su odjavljena te su bez registarskih oznaka, a vlasnik je leasing tvrtka. Iz automobila su provalnici ukrali razne dijelove. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, javlja Policijska uprava zagrebačka.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno