Poveži se s nama

Crna kronika

Policija tijekom vikenda napisala 47 kazni zbog prebrze vožnje

Sankcionirana su četiri vozača zbog vožnje u pijanom stanju, a najviše je napuhao 20-godišnji vozač zaustavljen u Ulici Andrije Kačića Miošića

Objavljeno

Tijekom proteklog vikend policija je imala pune ruke posla. U petak od 7 do 15 sati uhvaćeno je 32 vozača u prebrzoj vožnji. Isti dan, u noćnim satima počela je vikend akcija, tijekom koje je prometna policija pojačano nadzirala alkohol, drogu i brzinu.

Sankcionirana su četiri vozača zbog upravljanja vozilom u alkoholiziranom stanju, a najveća koncentracija alkohola u organizmu utvrđena je kod 20-godišnjeg vozača zaustavljenog u Ulici Andrije Kačića Miošića u Velikoj Gorici. Mladić je prilikom alkotestiranja napuhao 1,67 promila.

„Vozaču je na licu mjesta izdan prekršajni nalog te je smješten u prostoriju za zadržavanje ove policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva“, poručili su iz PP Velika Gorica.

Tijekom provedbe vikend akcije napisano je 15 kazni zbog prebrze vožnje, kao i po dvije za nepropisno parkiranje i nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Crna kronika

Tijekom vikenda zaustavljeno šestero vozača u vožnji pod utjecajem alkohola

Rekorder napuhao 1,36 promila

Objavljeno

on

Tijekom proteklog vikenda gorička policija zabilježila je 32 prometna prekršaja. U Črnkovcu je zaustavljen rekorder vikend akcije, kojem je policija izmjerila 1,36 promila alkohola u krvi. Pedesetogodišnjaku na licu mjesta oduzeta vozačka dozvola i izdan prekršajni nalog. U vožnji u alkoholiziranom stanju uhvaćeno je još petero vozača.

Tijekom akcije 14 vozača uhvaćeno je u prebrzoj vožnji, a sankcionirana su i dva nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i dva prekršaja nepropisnog parkiranja.

Nastavi čitati

Crna kronika

Ukradenim viličarom provozao se do Lomnice

Objavljeno

on

Od 9. do 15. lipnja, na području Velike Gorice i okolice, zabilježeno je dvadeset sedam događaja, od toga sedam kaznenih kaznenih dijela.

Nepoznati počinitelj obio je vrata zagrebačkog poduzeća koje ima sjedište u Velikoj Mlaki, gdje je pronašao originalni ključ viličara, stavio ga u pogon te se odvezao do Donje Lomnice te ostavio otuđeni viličar koji su policijski službenici našli i vratili vlasniku.

Također, 13. lipnja od 12 do 13 sati dogodio se pokušaj provale u obiteljsku kuću u Karlovačkoj ulici. Počinitelj je prišao balkonskim vratima sa stražnje strane obiteljske kuće, obio ih i odustao od daljnje namjere iz nepoznatih razloga.

U proteklih tjedan dana, dvije zapljene opojnih droga dogodile su se u Cvjetnom naselju te jedna na Trgu Stjepana Radića.

Iz policije pozivaju na oprez jer se učestalo događaju krađe novaca iz otključanih kuća.

Nastavi čitati

Crna kronika

Teška prometna nesreća na istočnoj obilaznici

Ozlijeđene tri osobe

Objavljeno

on

Oko 16,05 sati na križanju Avenije Ivana Pavla II. i istočne obilaznice došlo je do teške prometne nesreće. U sudaru su sudjelovala dva osobna vozila, a ozlijeđene su tri osobe. Ozlijeđenima je pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Nastavi čitati
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno