Poveži se s nama

Crna kronika

Policija tijekom vikenda napisala 47 kazni zbog prebrze vožnje

Sankcionirana su četiri vozača zbog vožnje u pijanom stanju, a najviše je napuhao 20-godišnji vozač zaustavljen u Ulici Andrije Kačića Miošića

Objavljeno

Tijekom proteklog vikend policija je imala pune ruke posla. U petak od 7 do 15 sati uhvaćeno je 32 vozača u prebrzoj vožnji. Isti dan, u noćnim satima počela je vikend akcija, tijekom koje je prometna policija pojačano nadzirala alkohol, drogu i brzinu.

Sankcionirana su četiri vozača zbog upravljanja vozilom u alkoholiziranom stanju, a najveća koncentracija alkohola u organizmu utvrđena je kod 20-godišnjeg vozača zaustavljenog u Ulici Andrije Kačića Miošića u Velikoj Gorici. Mladić je prilikom alkotestiranja napuhao 1,67 promila.

„Vozaču je na licu mjesta izdan prekršajni nalog te je smješten u prostoriju za zadržavanje ove policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva“, poručili su iz PP Velika Gorica.

Tijekom provedbe vikend akcije napisano je 15 kazni zbog prebrze vožnje, kao i po dvije za nepropisno parkiranje i nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Crna kronika

Na meti lopova našla se jedna gorička škola

Alarmni sustav natjerao provalnike u bijeg

Objavljeno

on

U nedjelju oko 20 sati provalnici su prišli školi i izmaknuli letvicu koja je osiguravala klizni prozor učionice tehničkog odgoja te ušli u nju. Nakon što su izašli iz učionice na hodnik škole, aktivirao se alarmni sustav. Provalnici su se nakon toga dali u bijeg, ništa ne otuđivši.

Nastavi čitati

Crna kronika

Lančani sudar na Zagrebačkoj ulici

U prometnoj nesreći sudjelovala tri vozila

Objavljeno

on

Na Zagrebačkoj ulici oko 13,50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila. Prema informacijama s terena u sudaru ne ozlijeđenih. U tijeku je policijski očevid.

Nastavi čitati

Crna kronika

Crni niz se nastavlja: Smrtno stradao motociklist

Očevid vodi općinska državna odvjetnica

Objavljeno

on

Danas u 14.20 h došlo je do prometne nesreće na križanju Domovinske i Zagrebačke ulice u Velikoj Kosnici u kojoj je smrtno stradao motociklist. Za sada je poznato samo da su u nesreći sudjelovali kombi vozilo s prikolicom i motocikl.

Očevid je u tijeku, a vodi ga općinska državna odvjetnica, nakon čega će biti poznati detalji.

Nastavi čitati

Facebook

Izdvojeno