Poveži se s nama

Crna kronika

Policija riješila tri slučaja provale i uhitila pljačkaše

Objavljeno

Policija je uhitila dvojicu provalnika odgovornih za pljačke na području Velike Gorice. U prvom slučaju radi se o muškarcu (37) koji je u siječnju opljačkao kuću u Kozjači, a u veljači vikendicu u Donjem Podotočju. Ukrao je alat, špek i aparat za brijanje te plinsku bocu.

“Muškarac je od ranije poznat policiji zbog sličnih kaznenih djela“, istaknuli su iz goričke policije.

Drugom uhićenom pljačkašu policija je dokazala provalu u skladište, radne strojeve i teretna vozila u Črnkovcu. Muškarac (36) iz Ogulina u prosincu prošle godine ukrao je dizel gorivo, žabice za šalovanje, kabel i ručne mašine za rezanje keramike, ukupne vrijednosti 8.000 kuna.

Crna kronika

Nakon verbalnog sukoba, napao ga nožem

U sukobu s 31-godišnjakom 25-godišnjak izvukao deblji kraj

Objavljeno

on

Jučer u 15,40 sati u Velikoj Mlaki u autobusu je došlo do verbalnog sukoba između dvoje putnika, a onda se u sukob uključio i treći putnik.

„Nakon verbalnog sukoba 25-godišnjaka i 28-godišnjakinje u autobusu, izbio je verbalni i fizički sukob između 31-godišnjaka i 25-godišnjaka te je 31-godišnjak oštrim predmetom lakše ozlijedio 25-godišnjaka“, poručili su iz PUZ-a.

Ozlijeđenom mladiću liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 31-godišnjak je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nastavi čitati

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija zbog prebrze vožnje zaustavila 25 vozača

Neprilagođena brzina jedan od najčešćih uzroka prometnih nesreća s najtežim posljedicama

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica provedena je preventivno-represivna akcija „Brzina kretanja vozila“ u kojoj je 25 vozača uhvaćeno u prekršaju.

„Akcija je provedena kako bi se kako bi kod vozača potaknula pozitivna ponašanja u prometu, a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća s najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila, kao i nepoštivanja prometnih propisa od strane vozača“, poručili su iz PP Velika Gorica.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno