Poveži se s nama

Vijesti

Početkom tjedna dijelovi Gorice bez struje

Struje neće biti niti u Peršinovcu

Objavljeno

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži bez opskrbe električnom energijom od 8 do 10 sati ostat će stanari na Trgu Ante Starčevića od kućnog broja 1 do 16 i od broja 28 do 35 te stanari Štamparove od broja 27 do 53 i Getaldićeve od 2 do 42.

Bez struje će od 10 do 14 sati ostati i domaćinstva u Ulici Vjekoslava Pučka od kućnog broja 68 do 72 u mjestu Peršinovec.

HOTNEWS

Nije se zaustavio na crvenom svjetlu, jeste li ga vidjeli?

Dvoje putnika u autobusu lakše je ozlijeđeno

Objavljeno

on

U petak, 18. svibnja, oko 12.10 sati u Velikoj Mlaki, nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom opel astra, smeđe boje, po kolniku Ulice Nikole Kramarića u smjeru jugozapada. Dolaskom na raskrižje Zagrebačke ulice i Gradske ceste Ž-310900, nije se zaustavio na znak crvenog svijetla na semaforu, već je nastavio vožnju ravno.

Vozač autobusa kojem je bilo upaljeno zeleno svjetlo, kretao se Zagrebačkom ulicom u smjeru jugoistoka, kako bi izbjegao osobni automobil, morao je naglo zakočiti. Dvoje putnika u autobusu lakše je ozlijeđeno. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti prometne nesreće iz policije mole očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 01/6221-144 ili na 192.

Nastavi čitati

Vijesti

Darujte krv i spasite nečiji život

Sutra počinje dvodnevna akcija

Objavljeno

on

Sutra počinje dvodnevna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Velika Gorica. Sutra od 11 do 18 sati krv možete dati u Policijskoj postaji Velika Gorica, a u srijedu u isto vrijeme u Klubu 100.

Nastavi čitati

Crna kronika

Na Ključić Brdu teško ozlijeđen biciklist

Nije prilagodio brzinu kretanja

Objavljeno

on

U prometnoj nesreći koja se na Ključić Brdu dogodila jučer oko 12 sati, teško je ozlijeđen 60-godišnji biciklist. Vozeći se Ključićkom cestom u smjeru zapada nije prilagodio brzinu kretanja te je na oštrom lijevom zavoju i nizbrdici izgubio nadzor nad biciklom i sletio van kolnika. Liječnička pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.

Nastavi čitati
MONOKL
SOLARIJ
ReporterIzdvojeno