Poveži se s nama

Sport

Petar Milatović najbolji u proteklom kolu

Objavljeno

U nedjelju 23. srpnja u Donjem Podotočju, gdje je domaćin bilo Jagodno, odigrano je 10. kolo mlaonogometne lige Turopolja i Posavine. Za igrača kola koji dobiva 10 bodova u natjecanju za najboljeg igrača Lige proglašen je Petar Milatović iz Kuča jer je uz ostale majstorije bio i strijelac dva pogotka Ribnici u pobjedi 4:1. Dvostruki strijelac za Bukevje u pobjedi nad Veleševcom bio je i Ivan Šestok te je uz bok Milatoviću sa dobivenih 8 bodova. U ukupnom redosljedu vodi Igor Hajduk iz Kuča sa 34 boda a pristiže ga Ivan Šestok (Bukevje) koji je sakupio 29 bodova. Među strijelcima vodeči je opet Igor Hajduk sa 19 postignutih golova. Najuspješniji vratar je također iz Kuča. Mladi Nikolas Culović primio je u 10 kola samo osam pogodaka.

Igor Hajduk

10.KOLO:
10 bodova-Petar Milatović (Kuče)
8 bodova-Ivan Šestok (Bukevje)
6 bodova-Kruno Čukelj (Strmec Bukevski)
4 bodova-Damir Josić (Turopolje)
3 bodova-Antonio Čosić (Gornje Podotočje)
2 bodova-Mario Kajinić (Jagodno)
1 bodova-Mario Kučan (Drnek)

Momčad Bukevja – Ivan Šestok prvi stoji s lijeva

Bodovanje za najboljeg igrača: 34 bodova Igor Hajduk (Kuče), 29-Ivan Šestok (Bukevje), 20-Ivo Berković (Kuče), Marin Sudar (Ribnica), 19-Antonio čosić (Gornje Podotočje), 17-Andreas Šejić (Turopolje), Alen Breščaković (Orle), Jurica Brdek (Lazina Čička), 14-Petar Milatović (Kuče), 13-Alen Breščaković (Orle), 12-Stjepan Martinić (Strmec Bukevski), Adrian Perić (Turopolje), 10-Dejan Balaško (Veleševec), Vedran Novosel (Ribnica), Mislav Čunčić (Kuče), Kruno Čukelj (Strmec Bukevski) …

Nastavi čitati

Sport

Igrač Dinama Hidrela opustošio lokalnu kladionicu

Dečko je za 4 osvojio oko 20 tisuća kuna, bome lijepa Božićnica

Objavljeno

on

U županijskom prvoligašu Dinamu Hidrelu, kojeg kao predsjednica vodi dama Ivana Cesarec, nikad nije dosadno. Igrači pauziraju što se travnjaka i lopte tiče ali pobjeđuju na drugim frontovima. U tekućem tjednu glavna tema u Novom Čiču je “čišćenje” lokalne kladionice koja egzistira u sklopu ugostiteljskog lokala u vlasništvu prije prvoligaškog golgetera Dubravka Hrkovca. Jedan igrač Dinama, koji je poželio ostati anoniman, odigrao je više od 10 parova i uložio 4 kune. Majstor je pogodio sve i “pokupio” oko 20 tisuća! Čestitamo, zaista simpatična Božićnica. Nadamo se samo da sad predsjednica kluba gospođa Ivana neće u istragu tko je taj meštar i umanjiti hranarinu za prosinac. Objavljujemo fotografiju momčadi pa neka razmišlja, a možda dotični i nije na fotki jer tog dana nije igrao, ha ha..?

Nastavi čitati

Sport

FOTO 40 ekipa svake subote odigra 20 utakmica na malonogometnoj ligi

Objavljeno

on

10.12.2019. Velika Gorica. 14. velikogorička malonogometna liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr, NSVG

Krajem prošlog mjeseca (30. studenog) krenulo je u prostoru SC Panadić Sport 14. izdanje Velikogoričke malonogometne lige za tri dobne kategorije: početnici, mlađi pioniri i stariji pioniri. Liga je zatvorenog tipa, mogu igrati samo klubovi s velikogoričkog područja. Glavni pokrovitelji su Zajednica sportskih udruga Grada Velike Gorice i Nogometni savez Velike Gorice (NSVG). Prema riječima Stjepana Grđana, instruktora nogometa, osnovni cilj malonogometne lige je osigurati mladim nogometašima natjecanje između jesenske i proljetne polusezone.

10.12.2019. Velika Gorica. 14. velikogorička malonogometna liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr, NSVG

Za natjecanje se prijavilo 40 ekipa iz 17 klubova NSVG-a:  početnici (16), mlađi pioniri (12) i stariji pioniri (12). Utakmice se igraju svake subote (ne igra se 04.01.2020.) do finalnog dana 22. veljače 2020. godine.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Sport

Marko Štulić iz Rijeke pojačao Jelačić

VUKOVINA Bez fige u džepu, cilj je peti rang

Objavljeno

on

Samo pet dana nakon teške operacije dopisnik City portala iz Velike Gorice i Sportskih novosti već razmišlja o nogometu, a mail je dobio od Saše Matejčića, predsjednika jesenskog prvaka 1. ŽNL istok Jelačića iz Vukovine.

– Brinemo već o proljetnom nastavku prvenstva pa smo doveli i novo pojačanje. Veznjak Marko Štulić (25 godina) dolazi iz grada Rijeke. Igrao je i za Orijent a posljednji klub mu je Kraljevica. Zaposlen je a trenutno živi u Zagrebu. Bio je prisutan jednoj našoj utakmici i brzo smo dogovorili suradnju. Razgovaramo s još nekim igračima – kaže Matejčić, a spomenuto je jasan znak da se ide u pohod na jači peti rang.

Nastavi čitati

Reporter 388 - 21.11.2019.

Facebook

Izdvojeno