Poveži se s nama

Moja županija

Pčelarima 130 tisuća kuna za prihranu

Objavljeno

Brojni pčelari, nisu zadovoljni ovom godinom. Nepovoljne vremenske prilike ugrozile su opstanak brojnih pčelinjih zajednica. Kako bi se pomoglo pčelarskim udrugama, Zagrebačka županija bespovratno će dodijeliti 130 tisuća kuna za prihranu pčelinjih zajednica.

 

 

Korisnici mogu biti organizacije poljoprivrednih proizvođača koji se bave pčelarskom proizvodnjom sa sjedištem na području županije. Članovi nositelji odnosno odgovorne osobe moraju biti upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, osim toga moraju imati prebivalište na području županije.

 

 

Iz županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj, a sve dodatne informacije, tekst natječaja i potrebne obrasce možete naći na službenoj web stranici Zagrebačke županije. Natječaj za dodjelu spomenutih sredstava otvoren je do 25. listopada.

 

Moja županija

U Zagrebačkoj županiji se nastavlja niz bez novozaraženih

To je 10. dan zaredom da nema novih slučajeva

Objavljeno

on

Danas je 10. dan kako u Zagrebačkoj županiji nema novooboljelih osoba od novog koronavirusa, javlja Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije. Do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest COVID-19. Ukupno su do sada izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Županijski Zavod za javno zdravstvo: U posljednja 24 sata nema novooboljelih

Brojke su iste kao i jučer

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno