Poveži se s nama

Crna kronika

Parfemi, kosilica i novčanik plijen lopova proteklog tjedna

Policija intenzivno radi na rješavanju ovih slučajeva

Objavljeno

U relativno mirnom tjednu, gorička policija zabilježila je od kaznenih djela dvije provale, jedan pokušaj provale i krađu parfema.

Nepoznata osoba iz objekta u izgradnji u Mičevcu ukrala je samohodnu motornu kosilicu vrijednu 3.000 kuna. Lopov je u noći na nedjelju ušao kroz prozor, obio lokot na podrumskim vratima te krađom kosilice oštetio 41-godišnjeg vlasnika.

Noć prije toga, lopov je ušao u otključanu obiteljsku kuću u Velikoj Mlaki te iz hodnika ukrao novačnik s dokumentima i novcem. Šteta za vlasnika (50) je 2.500 kuna.

Pokušaj pljačke spriječila je vlasnica kuće (45), koja je ulovila lopova kako pretražuje ladice u hodniku njene kuće u Mičevcu, pa je muškarac pobjegao kad ju je vidio.

Iz trgovine na Trgu Stjepana Radića dvojica nepoznatih počinitelja iskoristili su zauzetost djelatnica i s polica ukrali pet parfema čija je vrijednost 1.800 kuna.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno