Poveži se s nama

Crna kronika

Parfemi, kosilica i novčanik plijen lopova proteklog tjedna

Policija intenzivno radi na rješavanju ovih slučajeva

Objavljeno

U relativno mirnom tjednu, gorička policija zabilježila je od kaznenih djela dvije provale, jedan pokušaj provale i krađu parfema.

Nepoznata osoba iz objekta u izgradnji u Mičevcu ukrala je samohodnu motornu kosilicu vrijednu 3.000 kuna. Lopov je u noći na nedjelju ušao kroz prozor, obio lokot na podrumskim vratima te krađom kosilice oštetio 41-godišnjeg vlasnika.

Noć prije toga, lopov je ušao u otključanu obiteljsku kuću u Velikoj Mlaki te iz hodnika ukrao novačnik s dokumentima i novcem. Šteta za vlasnika (50) je 2.500 kuna.

Pokušaj pljačke spriječila je vlasnica kuće (45), koja je ulovila lopova kako pretražuje ladice u hodniku njene kuće u Mičevcu, pa je muškarac pobjegao kad ju je vidio.

Iz trgovine na Trgu Stjepana Radića dvojica nepoznatih počinitelja iskoristili su zauzetost djelatnica i s polica ukrali pet parfema čija je vrijednost 1.800 kuna.

Crna kronika

Nakon verbalnog sukoba, napao ga nožem

U sukobu s 31-godišnjakom 25-godišnjak izvukao deblji kraj

Objavljeno

on

Jučer u 15,40 sati u Velikoj Mlaki u autobusu je došlo do verbalnog sukoba između dvoje putnika, a onda se u sukob uključio i treći putnik.

„Nakon verbalnog sukoba 25-godišnjaka i 28-godišnjakinje u autobusu, izbio je verbalni i fizički sukob između 31-godišnjaka i 25-godišnjaka te je 31-godišnjak oštrim predmetom lakše ozlijedio 25-godišnjaka“, poručili su iz PUZ-a.

Ozlijeđenom mladiću liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 31-godišnjak je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nastavi čitati

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija zbog prebrze vožnje zaustavila 25 vozača

Neprilagođena brzina jedan od najčešćih uzroka prometnih nesreća s najtežim posljedicama

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica provedena je preventivno-represivna akcija „Brzina kretanja vozila“ u kojoj je 25 vozača uhvaćeno u prekršaju.

„Akcija je provedena kako bi se kako bi kod vozača potaknula pozitivna ponašanja u prometu, a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća s najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila, kao i nepoštivanja prometnih propisa od strane vozača“, poručili su iz PP Velika Gorica.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno