Poveži se s nama

Crna kronika

Ovo je pljačka! Uzimamo šunku i ribljih konzervi koliko možemo nositi!

Osim novca koji je ostavljen kao polog, lopovi su ovom prilikom odnijeli i hranu iz skladišta. Ako tog utorka u “Gavranu” niste mogli naručiti pizzu s konzerviranom ribom, krivac za to je nepoznati počinitelj…

Objavljeno

U noći s ponedjeljka na utorak, s 8. na 9. lipanj, provaljeno je u prostor kultne velikogoričke pizzerije “Gavran”, a plijen koji su lopovi odnijeli može se nazvati – slasnim… Vrijeme je radnje je nekad između zatvaranja lokala u 23 sata i jutarnjeg dolaska prvog zaposlenika, nešto prije 6 sati. Odmah je bilo jasno da je nestao polog iz blagajne, ali puno je zanimljiviji bio pregled skladišta.

– Počinitelj je slomio bravu, a zatim alatom obio vrata te ušao u pizzeriju. Iz blagajne je otuđio polog novca, a iz skladišta šunku te više komada ribljih konzervi – izvijestili su iz velikogoričke policije.

Za ljubiteljem konzervirane ribe potraga traje…

Crna kronika

Ukrao oplate za tunele, vjerojatno će ih prodati pod staro željezo

Pojedinačno, elementi vrijede koliko i željezo prilikom otkupa, no zajedno cijena im je jako visoka

Objavljeno

on

Nepoznati lopov opljačkao je tijekom vikenda, između 18. i 21. srpnja, tvrtku iz Zagreba koja koristi prostor tvrtke Hidroelektra u Novom Čiču. Provalnik je odstranio lance i lokote s vrata, ušao unutra te iz dvorišta ukrao više elemenata metalnih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu, točnije oplate za tunele.

– Vrijednost je dosta teško procijeniti jer pojedinačno ukradeni elementi nemaju vrijednosti osim svoje težine. Da su ukradeni svi elementi, šteta bi bila jako visoka. Ovih nekoliko elemenata su ukradeni isključivo kao sekundarna sirovina, odnosno željezo jer komad teži i 500 kilograma – objasnili su iz policije.

 

Nastavi čitati

Crna kronika

Opelom naletio na moped i teško ozlijedio vozača

Objavljeno

on

S teškim ozljedama prošao je 47-godišnji motociklist kojega je jučer nešto prije 17 sati udario automobil. Kako javlja policija, 51-godišnjak koji je vozio Opel Ulicom matice hrvatske, kod raskrižja s Trgom maršala Tita krenuo se prestrojavati u lijevu traku, a da pritom nije provjerio može li to učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tako je naletio na moped marke Piaggio koji je vozio 47-godišnjak. U prometnoj nesreći motociklist je teško ozlijeđen dok je vozač automobila lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Zagreb.

Iako tu informaciju policija nije odmah objavila, nego ju tek naknadno potvrdila, na mopedu je bilo i dijete koje je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđeno.

Nastavi čitati

Crna kronika

Stambeni kontejner u Lukavcu u potpunosti izgorio zbog nesipravnih električnih instalacija

Šteta je oko 30 tisuća kuna

Objavljeno

on

Policija je očevidom utvrdila kako je požar kontejnera u Lukavcu izbio zbog neispravnih električnih instalacija. Radi se o stambenom kontejneru koji je u potpunosti izgorio, a materijalna šteta je oko 30 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno