Poveži se s nama

Crna kronika

Ovo je pljačka! Uzimamo šunku i ribljih konzervi koliko možemo nositi!

Osim novca koji je ostavljen kao polog, lopovi su ovom prilikom odnijeli i hranu iz skladišta. Ako tog utorka u “Gavranu” niste mogli naručiti pizzu s konzerviranom ribom, krivac za to je nepoznati počinitelj…

Objavljeno

U noći s ponedjeljka na utorak, s 8. na 9. lipanj, provaljeno je u prostor kultne velikogoričke pizzerije “Gavran”, a plijen koji su lopovi odnijeli može se nazvati – slasnim… Vrijeme je radnje je nekad između zatvaranja lokala u 23 sata i jutarnjeg dolaska prvog zaposlenika, nešto prije 6 sati. Odmah je bilo jasno da je nestao polog iz blagajne, ali puno je zanimljiviji bio pregled skladišta.

– Počinitelj je slomio bravu, a zatim alatom obio vrata te ušao u pizzeriju. Iz blagajne je otuđio polog novca, a iz skladišta šunku te više komada ribljih konzervi – izvijestili su iz velikogoričke policije.

Za ljubiteljem konzervirane ribe potraga traje…

Crna kronika

Policijska akcija pa apel vozačima: ‘Pojas je važniji nego što mnogi misle’

U akciji “Pojas, mobitel i dječje sjedalice” velikogorička policija utvrdila je osam prekršaja, od čega se šest odnosi na nekorištenje pojasa, zbog čega su još jednom naglasili koliko je to važno za sigurnost

Objavljeno

on

U utorak je velikogorička policija bila na cestama, na raznim punktovima, između sedam i 15 sati, jer u tijeku je bila akcija “Pojas, mobitel i dječje sjedalice”. Dobra je vijest što nije bilo previše nepravilnosti, utvrđeno je svega osam prekršaja u tom razdoblju, pri čemu ih šest spada pod nekorištenje sigurnosnog pojasa. Upravo zbog toga su iz policije odlučili još jednom apelirati na vozače…

“Sve ovo radimo u cilju smanjenja broja prometnih nesreća s najtežim posljedicama, u kojima su među najčešćim uzrocima nevezanje sigurnosnog pojasa i korištenja dječjih sjedalica, naročito u prometnim nesrećama u kojima dolazi do prevrtanja vozila i ispadanja vozača ili putnika”, naglašeno je u priopćenju velikogoričke Policijske postaje.

Nastavi čitati

Crna kronika

Na 25-godišnjaka se urušio dio kanalizacijskog iskopa i teško ga ozlijedio

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju

Objavljeno

on

Teško je ozlijeđen 25-godišnjak na kojeg se jučer, 11. siječnja, u 10.50 sati na Staroj cesti u Vukovini urušio dio zemljane stjenke iskopa. Nesreća se dogodila dok je muškarac, zaposlenik trgovačkog društva, radio na kanalizacijskom sustavu, javlja policija. Liječnička pomoć teško ozlijeđenom 25-godišnjaku pružena je u Klinici za traumatologiju.

Nastavi čitati

Crna kronika

Očevidom utvrdili, peć zapalila drvenu konstrukciju kuće

U požaru nitko nije ozlijeđen

Objavljeno

on

Završen je očevid požara vikendice u Velikoj Buni. Policija kaže kako je požar najvjerojatnije izbio zbog prijenosa topline s dimovoda peći na kruta goriva na drvenu konstrukciju kuće. Materijalna šteta je i dalje neutvrđena.

Podsjetimo, požar je buknuo u petak u 20.45, na vikendici u Ulici Krušak. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Nastavi čitati

Reporter 400 - 17.12.2020.

Facebook

Izdvojeno