Poveži se s nama

Vijesti

Ove nedjelje 19. dječji maskenbal u Lekeniku

Objavljeno

Osim Velike Gorice, i Lekenik se priprema za fašnik. Društvo naša djeca i Turistička zajednica Općine Lekenik ove nedjelje 07.veljače organiziraju 19. dječji maskenbal. Sve se odvija u Hrvatskom domu od 14 sati.

Prijave za maskenbal se primaju od 14 do 14:30 sati, nakon čega slijedi predstavljanje malih maski u četiri kategorije.

Imamo kategoriju predškolske djece, kategoriju djece od 1. do 4. razreda i od 5. do 8. razreda te imamo grupne maske koje su nam prošle godine bile najbrojnije, imali smo preko stotinu maškara samo u grupnoj kategoriji. U tim kategorijama se djeca prijavljuju i tim redoslijedom, odnosno po tim grupama izlaze svi na pozornicu gdje se oni i predstavljaju.“ – rekao je Božidar Antolec iz Turističke zajednice Općine Lekenik.

Najbolje maske u svakoj kategoriji osvojit će vrijedne nagrade, koje su osigurali sponzori i prijatelji Društva naša djeca i Turističke zajednice. Za sve posjetitelje su osigurane besplatne krafne i čaj. Djeca imaju besplatan ulaz, a odrasli će morati izdvoji 10 kuna. Isto toliko ćete morati izdvojiti ako želite sudjelovati u nagradnoj tomboli.

foto: lekenik.hr

foto: lekenik.hr

Vijesti

FOTO Ritam proljetnog dana u Gradu

Objavljeno

on

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Lijep proljetni dan bio je veliki mamac za Goričane da iziđu iz svoji kuća odnosno stanova na otvoreni prostor, ali su ipak othrvali kušnji i nije ih bilo u većem broju u parkovima odnosno na ulicama. Najčešće ih se moglo vidjeti na biciklima, uglavnom parovi te roditelji s djecom.

28.03.2020. Velika Gorica. Ritam proljetnog dana u Gradu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon 20 sati na ulicama se rijetko moglo zamijetiti prolaznika, koji je žurio doma i kućnog ljubimca u kratkoj šetnji. Nije bilo ni prometa, poneki taxi.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Opet morala reagirati ophodnja Civilne zaštite?!

Nekima među nama stalna upozorenja nisu dovoljna…

Objavljeno

on

Upozorenja su stalna, molbe i preporuke, a restrikcije na trenutke vrlo rigorozna. Međutim, neki među nama kao da odbijaju čuti i shvatiti… Ophodnja Civilne zaštite tako je i večeras morala intervenirati u Velikoj Gorici zbog nepoštivanja odluka Nacionalnog stožera od strane neodgovornih pojedinaca. Prevedeno, radi se o, naravno, okupljanju većeg broja pojedinaca, društva koje očito misli kako “neće baš nas”. Pa ponovimo još jednom… Ostani doma, izbjegavaj okupljanja!

Nastavi čitati

Vijesti

U Gorici 12 oboljelih, prvi slučaj zaraze u općini Kravarsko

Objavljeno

on

Velika Gorica krajem dana bilježi 12, a općine 3 oboljela od COVID-19. U općini Pokupsko, podsjetimo, dvije su osobe zaražene kornavirusom, dok je prvi slučaj zaraze zabilježen i u općini Kravarsko.

– U zbirnim podacima Zagrebačke županije, podaci općina zbrajaju se u podatke gradova kojima gravitiraju. Iz tog razloga u tablici Zagrebačke županije za Veliku Goricu stoji broj od 15 zaraženih osoba – objasnili su iz Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno