Poveži se s nama

Crna kronika

Opljačkan na sprovodu u Ščitarjevu

Razbio mu prozor na automobilu kako bi došao do torbice

Objavljeno

Nepoznati kradljivac iskoristio je priliku dok je vlasnik automobila bio na sprovodu kako bi ga pokrao. Naime, 5. siječnja između 14.20 i 15.10 sati, odnosno točno koliko je trajao sprovod, u Ščitarjevu je nepoznati počinitelj prišao parkiranom terencu marke Mercedes te alatom razbio suvozačevo staklo i sa sjedišta ukrao crnu torbicu s dokumentima i bankovnim karticama.

– U torbici nije bilo novaca pa nije nastala velika materijalna šteta, a ni nakon ovog kaznenog djela nije nastala šteta jer nije bilo podizanja novca s kartice budući da je vlasnik odmah blokirao sve kartice – kazao je inspektor Nikica Ljubanović.

Crna kronika

Iz tovarnog prostora kombija lopov odnio vrijedan alat

Šteta je 7.000 kuna

Objavljeno

on

U vremenu od 22. do 23. veljače, točnije od 18 do 06.20 sati, netko je iz tovarnog prostora kombi vozila parkiranog u Ulici Petra Zrinskog ukrao akumulatorsku bušilicu, udarnu bušilicu, dvije štemerice za beton. Vrijednost ukradenih stvari je 7.000 kuna, javlja policija, a u tovarnom prostoru kombija bile su samo prekrivene ceradom.

Nastavi čitati

Crna kronika

Mladić prijeteći oštrim predmetom opljačkao benzinsku u Velikoj Mlaki

Prema opisu djelatnika benzinske, radi se o mladiću starosti oko 20 godina

Objavljeno

on

Na meti razbojnika u subotu, 20. veljače, našla se benzinska postaja Ina sjever u Zagrebačkoj ulici 2 u blizini naselja Velika Mlaka. Tamo je u 3.48 sati, ušao maskirani mladić starosti oko 20 godina s oštrim predmetom u ruci. Djelatniku za prodajnim pultom zaprijetio je te ga je tražio novac. Zaposlenik je otvorio blagajnu i predao razbojniku novac. Pljačkaš je tada otrčao u smjeru u smjeru Velikog Polja.

– Djelatnik je kazao kako se radi o mlađoj muškoj osobi, visine oko 180 centimetara, mršave tjelesne građe. Bio je odjeven u crnu zimsku jaknu i preko lica je imao prebačen crni šal – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Crna kronika

Nesreća u Lazini Čičkoj: Radnik slomio ruku

Obrađivao je metal

Objavljeno

on

Tijekom izvođenja radova obrade metala, u utorak u 9.45 sati na području Lazine Čičke, u pogonu trgovačkog društva 57-zaposlenik se teško ozlijedio, javlja policija.

– Zaposlenik se teško ozlijedio u vidu puknuća ruke. Liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Reporter 401 - 18.02.2021.

Facebook

Izdvojeno