Poveži se s nama

Crna kronika

FOTO Opet prometna nesreća na istočnoj obilaznici

U nesreći su sudjelovala dva automobila.

Objavljeno

Na istočnoj obilaznici u Velikoj Gorici  oko 16 sati dogodila se prometna nesreća zbog čega je jedno vrijeme bio i zatvoren promet.

U nesreći su sudjelovala dva automobila, na mjesto nesreće odmah su stigli policija, hitna pomoć i vatrogasci.

“Na dojavu o prometnoj nesreći i potrebnom vađenju ozlijeđenih osoba iz vozila izašli smo s dva vozila i osam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je kako je jedna osoba ozlijeđena, tim HMP je već bio aktivan na intervenciji i preuzeo ozlijeđenu osobu. ” – objavljeno je na Facebook stranici Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica.

Više informacija bit će poznato nakon završenog očevida.

Podsjetimo, riječ je o prometnici na kojoj su prometne nesreće česte, najčešće zbog neprilagođene brzine, stoga upozorenje vozačima da se pridržavaju ograničenja brzine kako bi se spriječili ovakvi događaji.

Galerija fotografija:

Crna kronika

Iz nezaključanih garaže i šupe ukraden alat vrijedan 30 tisuća kuna

Obje krađe bile su u Velikoj Kosnici

Objavljeno

on

Veliku štetu pretrpjeli su dvoje mještana Velike Kosnice koji su nesmotreno ostavili otključanima svoju garažu i šupu. To su iskoristili lopovi i odnijeli vrijedan alat, pa policija upozorava građane da zaključavaju šupe i garaže.

Tijekom noći na 21. listopada, nepoznati je počinitelj iz nezaključane drvene šupe ukrao više komada bušilica, motornih pila, štemerica, hoblerica, ali i bicikla. Vlasnica (40) šupe pretrpjela je tako štetu od 15 tisuća kuna.

U istoj situaciji našao se još jedan mještanin Velike Kosnice. U razdoblju od 19. do 22. listopada nepoznati lopov je iz nezaključane garaže na kojoj su metalna vrata ukrao dvije motorne pile, brusilicu, bušilicu, ubodnu pilu, električne škare za željezo, vaser vagu, pneumatsku bušilicu, motorno svrdlo za bušenje rupa i motorni trimer. Alat je vrijedan oko 15 tisuća kuna.

– Građani se moraju potruditi zaštititi. Ovo je velika šteta, a možda se mogla spriječiti – kažu iz goričke policije i mole građane da paze na svoju imovinu.

Nastavi čitati

Crna kronika

Iz kuće u Dubrancu lopov odnio zlatni nakit

Šteta je oko 7 tisuća kuna

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelj provalio je 20. listopada između 7 i 16.30 sati u kuću u Dubrancu u vlasništvu 47-godišnjaka. Provalnik je obio PVC prozor, ušao u kuću i kretao se po svim prostorijama te djelomično ispremetao stvari. Na kraju je ukrao više komada zlatnog nakita i pobjegao. Šteta je oko 7 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

Član obitelji spriječio provalu u kuću u Velikoj Gorici

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelj pokušao je tijekom vikenda provaliti u kuću u vlasništvu 45-godišnjaka u Ulici kneza Ljudevita Posavskog. Provalnik je zavlačenjem alata između krila vrata i zavratka pokušao otvoriti ulazna vrata kuće, a potom i vrata terase. Tako je prouzročio buku koju je čuo član obitelji vlasnika kuće te dao do znanja provalniku kako je netko u kući. Počinitelj je tada pobjegao.

 

Nastavi čitati

Reporter 398 - 22.10.2020.

Facebook

Izdvojeno