Poveži se s nama

Vijesti

Okušajte se u starim seoskim igrama

Nošenje jaja na žlici, pretakalo, vožnja tački, bacanje kamena i potezanje užeta samo su dio disciplina u kojima se možete natjecati u Kobiliću

Objavljeno

U mjestu Kobilić u nedjelju će se održati natjecanje u starim seoskim igrama. Natjecatelji će se moći okušati u utrci parova, skakanju u vreći, bistričkom ringišpilu, skoku u dalj, nošenju jajeta na žlici, pretakalu, vožnji tački, bacanju kamena i potezanju užeta. Ekipe se mogu prijaviti do 20. kolovoza u 10 sati. Pojedina ekipa može imati maksimalno pet članova, a kotizacija po ekipi iznosi 50 kuna.

Seoske igre održat će se na terenu Nogometnog kluba „Vatrogasac“, a prva natjecanja počinju u 10 sati. Za sudionike i navijače organizatori pripremaju besplatni grah s kobasicama.

Uz ovo natjecanje, održat će se i natjecanje za djecu. Najmlađi će svoje vještine imati priliku pokazati u posebnim igrama pripremljenim upravo za njih, a najbolje očekuju i prigodne nagrade.

Nedjeljni sportsko-zabavni  program održat će se povodom obilježavanja Dana mjesta Kobilić. U organizaciju manifestacije, uz Vijeće mjesnog odbora, uključili su se i Udruga umirovljenika Kobilić, DVD Kobilić te NK „Vatrogasac“.

Vijesti

FOTO VIJEST Članovi goričkog HDZ-a odali počast žrtvi Vukovara

Dva puna autobusa članova i simpatizera stranke otputovala u Grad heroj

Objavljeno

on

U koloni sjećanja od nekoliko desetaka tisuća građana koračalo je i stotinjak članova goričkog HDZ-a. Dva puna autobusa članova i simpatizera stranke u organizaciji Gradskog odbora HDZ-a Velika Gorica uputila su se jučer u Vukovar.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Gorički branitelji posjetili Škabrnju

Položili vijence i zapalili svijeće na spomen–obilježju masovne grobnice poginulih civila i branitelja

Objavljeno

on

Komemoracijom i kolonom sjećanja jučer se obilježila 27. obljetnica stradanja mještana Škabrnje. Predstavnici goričkih braniteljskih udruga i dogradonačelnik Ervin Kolarec položili su vijence i zapalili svijeće na mjesnom groblju i spomen – obilježju masovne grobnice za sve poginulih civila i branitelja.

U nikad duljoj Koloni sjećanja okupilo se 15 tisuća građana iz svih dijelova Hrvatske i susjedne BiH.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Crna kronika

Provala u Odranskom Obrežu

 Ukraden nakit vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna

Objavljeno

on

Sa subote na nedjelju, između 15 i 11 sati provaljeno je u kuću Odranskom Obrežu. Iz kuće na Dragonožečkoj cesti nepoznati provalnik ukrao je nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Policija intenzivno traga za počiniteljem.

Nastavi čitati

Reporter 377 - 08.11.2018.

Facebook

Izdvojeno