Poveži se s nama

Vijesti

Održan II.Kup Franje Mikulina

Objavljeno

Dobrovoljno vatrogasno društvo Ribnica organiziralo je II. Kup Franje Mikulina koje je danas održano u dvorani OŠ „Novo Čiče“.

 

Kako nam je rekao zapovjednik DVD-a Mario Stipetić natjecanje je organizirano u čast dugogodišnjeg tajnika društva koji je preminuo, te je DVD Ribnica odlučila  organizirati ovo natjecanje u brzom spajanju usisnog voda u kojem  je važna spretnost i tehnička izvedba vježbe.

 

Na ovom natjecanju danas je bilo 57 ekipa iz cijele Hrvatske, natjecale su se muške i ženske A i B ekipe.

 

Tri prvoplasirana u svim kategorijama dobivaju pehare, dok najboljih osam vremena ulazi u Super kup. Pobjednici Super kupa u svakoj kategoriji dobivaju pehare i poklon bon u vrijednosti 750 kn.

 

Rezultati:

 
DVD Ribnica – KUP FM – VBA 2016 kup final muški A – DVD OTOK SAMOBORSKI

DVD Ribnica – KUP FM – VBA 2016 kup final muški B – DVD BREZOVA

DVD Ribnica – KUP FM – VBA 2016 kup final žene A – DVD ZAPREŠIĆ

DVD Ribnica – KUP FM – VBA 2016 kup final žene B – DVD TUROPOLJE

DVD Ribnica – KUP FM – VBA 2016 super kup final muški – DVD OTOK SAMOBORSKI

 

Vijesti

FOTO VIJEST Opet morala reagirati ophodnja Civilne zaštite?!

Nekima među nama stalna upozorenja nisu dovoljna…

Objavljeno

on

Upozorenja su stalna, molbe i preporuke, a restrikcije na trenutke vrlo rigorozna. Međutim, neki među nama kao da odbijaju čuti i shvatiti… Ophodnja Civilne zaštite tako je i večeras morala intervenirati u Velikoj Gorici zbog nepoštivanja odluka Nacionalnog stožera od strane neodgovornih pojedinaca. Prevedeno, radi se o, naravno, okupljanju većeg broja pojedinaca, društva koje očito misli kako “neće baš nas”. Pa ponovimo još jednom… Ostani doma, izbjegavaj okupljanja!

Nastavi čitati

Vijesti

U Gorici 12 oboljelih, prvi slučaj zaraze u općini Kravarsko

Objavljeno

on

Velika Gorica krajem dana bilježi 12, a općine 3 oboljela od COVID-19. U općini Pokupsko, podsjetimo, dvije su osobe zaražene kornavirusom, dok je prvi slučaj zaraze zabilježen i u općini Kravarsko.

– U zbirnim podacima Zagrebačke županije, podaci općina zbrajaju se u podatke gradova kojima gravitiraju. Iz tog razloga u tablici Zagrebačke županije za Veliku Goricu stoji broj od 15 zaraženih osoba – objasnili su iz Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice.

Nastavi čitati

Moja županija

60 pozitivnih na koronavirus u Zagrebačkoj županiji

Objavljeno

on

S današnjim danom je u evidenciji Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije 60 osoba pozitivno na virus COVID-19. Najveći broj oboljelih je u gradovima Velika Gorica, Sveta Nedelja i Zaprešić.

U Velikoj Gorici je broj zaraženih u posljednja 24 sata s 9 porastao na 15 osoba. U samom gradu je evidentirano 12 zaraženih, u općini Pokupsko dvoje te općini Kravarsko jedna osoba. Podsjećamo kako od sutra možete pratiti javljanja uživo iz velikogoričke Gradske uprave na kojoj će Stožer civilne zaštite grada Velike Gorice javnost izvještavati o svim relevantnim informacijama vezanim uz epidemiju i trenutnom stanju na području grada. Prijenos pratite putem Facebook stranice Gorica TV.

U Hrvatskoj je trenutno potvrđeno ukupno 657 osoba zaraženih ovim virusom, a 49 osoba je ozdravilo. Dosad je 5 osoba preminulo. 

 

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno