Poveži se s nama

Vijesti

Obavite tehnički pregled traktora i prikolice u svom mjestu

U tijeku je akcija pregleda ispravnosti traktora i traktorskih prikolica u ruralnim naseljima Grada Velike Gorice i tri susjedne općine

Objavljeno

Početkom tjedna krenula je akcija pregleda ispravnosti traktora i traktorskih prikolica u udaljenijim naseljima Grada Velike Gorice i tri susjedne općina. Vlasnici traktora i prikolica u iduća dva tjedna imat će priliku obaviti tehnički pregled u svojim mjestima.

Tehnički pregled možete obaviti danas do 19 sati u Orlima, u srijedu i četvrtak u Buševcu, u petak u Ščitarjevu, a u subotu u Markuševcu Turopoljskom.
Sljedeći tjedan prva je na redu Vukovina, u utorak i srijedu Novo Čiče, a u četvrtak i petak tehnički pregled možete obaviti u Kravarskom. Okuje je na redu u subotu.

U ponedjeljak 23. rujna na redu je Ruča. U utorak i srijedu ekipa je u Pokupskom.

Radnim danom pregledi će se vršiti od 13 do 19 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Vijesti

COVID-19 ambulanta u goričkom Domu zdravlja prestaje raditi

Objavljeno

on

Zbog povoljne epidemiološke situacije, a sukladno uputi Kriznog stožer Ministarstva zdravstva, Dom zdravlja Zagrebačke županije obustavlja rad izdvojenih ambulanti za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženosti koronavirusom i. Osim ambulante u Velikoj Gorici, prestaju raditi i one u Samobor te Ivanić-Gradu.

U slučaju potrebe Dom zdravlja Zagrebačke županije osigurat će ponovno aktiviranje COVID-19 ambulanti.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Crna kronika

Provalili u dva Golfa i ukrali razne dijelove

Automobili su u vlasništvu leasing kuće

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelji provalili su u razdoblju od 29. svibnja do 1. lipnja u Šćitarjevu u dva osobna automobila marke VW Golf VII. Vozila su odjavljena te su bez registarskih oznaka, a vlasnik je leasing tvrtka. Iz automobila su provalnici ukrali razne dijelove. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, javlja Policijska uprava zagrebačka.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno