Poveži se s nama

HOTNEWS

Novi Reporter donosi brojne zanimljivosti

Objavljeno

U četvrtak, 28. travnja izlazi novo izdanje besplatnog Reportera na 40 stranica, s pregršt novi tema i zanimljivosti. Reporter je bio i ostao vodeći mjesečnik u regiji, a ove novine su svakako iznimno važne za žitelje velikogoričkog kraja zbog mnoštva zanimljivosti i događanja koja ove novine prate.

Za novi broj Reportera naši novinari su u proteklih mjesec dana obišli interesantne lokacije od Velike Gorice pa čak do Australije! Ovo su najzanimljivije teme koje će naš Reporter donijeti u Vaše domove:

 

reporter

 

Vi pitate – Reporter odgovara (dobili smo Vaša tri pitanja na koja nam stručne službe kojima su upućena odgovaraju u ovom broju)

  • intervju sa gradonačelnikom Draženom Barišićem
  • što se radi i kakve se aktivnosti provode u velikogoričkim gradskim tvrtkama
  • sve o važnijim događanjima u Zagrebačkoj županiji donosimo na tri stranice
  • naši novinari proveli su jedan dan u akciji velikogoričke policije – svakako pročitajte i pogledajte kako smo proveli dan…
  • novinar, umjetnik, radijski voditelj, glumica – sve što niste znali o Ani Katulić
  • naša urednica javila nam se iz Australije – pročitajte kako se živi i radi na dalekom kontinentu
  • naši novinari posjetili su mjesni odbor Turopolje i porazgovarali sa Zlatkom Mihalićem o problemima i funkcioniranju tog mjesta u Donjem Turopolju
  • bili smo na proslavi Jurjeva i donosimo Vam zanimljive priče i fotografije
  • potražite savjete o zdravlju kao i najnovije vijesti iz kulture i sporta

Novi broj Reportera potražite na uobičajenim mjestima i gradu, već od četvrtka 28. travnja…

HOTNEWS

Na goričkom području dva novozaražena

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Velike Gorice u posljednjih 24 sata koronavirusom su zaražene dvije nove osobe. Radi se o jedina dva nova slučaja na području Zagrebačke županije. Do danas je u Gorici zabilježeno ukupno 45 slučajeva COVID-19, 36 ljudi je ozdravilo, a troje umrlo.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija.

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

Počinje ljetni kamp za djecu: Osim kupanja na bazenu, isprobat će i sportove u dvorani

Za aktivan početak ljeta pobrinuo se Gradski bazen Velika Gorica, a na kamp se mogu prijaviti i plivači i neplivači

Objavljeno

on

Zadovoljni prošlogodišnjim odazivom i reakcijama djece, iz Gradskog bazena Velika Gorica odlučili su i ove godine organizirati ljetni kamp za djecu od 7 do 12 godina. Sve počinje 29. lipnja, a trajat će do 17. srpnja, u tri smjene po pet dana. Dio aktivnosti u sklopu ljetnog kampa održava se u Gradskoj sportskoj dvorani. Djeca će u ljetnom kampu imati malu školu plivanja, moći će se slobodno kupati u bazenu, ponudit će im brojne sportske aktivnosti u dvorani, a u svemu će ih  pratiti kineziolozi. Tako će djeca moći isprobati sve sportove koje požele, od graničara do streličarstva.

– Smjena traje pet dana i to smo stavili u period dok roditelji još rade, a prije nego što svi odu na more. Ovo je dobar način da popune vrijeme jer škola će biti gotova, a dosta roditelja ne zna kuda sa svojim mališanima tako da im je ovo idealna prilika. Uz to se djeca bave sportom i zdravo žive, dok roditelji rade ili imaju druge obveze u tom jutarnjem terminu od 8 do 16 sati – objasnio je Darko Ćopić, voditelj Gradskog bazena, i dodao kako prijave traju do 24. lipnja, a prijaviti se mogu i plivači i neplivači.

Ćopić je napomenuo i kako će se pridržavati svih protuepidemioloških mjera koje je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

 

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

Još jedan dan bez novooboljelih u Velikoj Gorici i susjednim općinama

Nema novih ozdravljenja

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije danas su izvijestili kako na području Velike Gorice i susjednih općina nema novooboljelih osoba od COVID-19. Situacija je ista i u ostatku županije, gdje već 22 dana zaredom nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

Na području Zagrebačke županije do sada je ozdravilo osoba, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno