Poveži se s nama

CityLIGHTS

Neno Belan & Fiumens za Dan grada na Trgu Stjepana Radića

Za goričku publiku izvest će neke od svojih uspješnica s albuma “Luna & Stelle”, “Rijeka snova” ili “Oceani ljubavi”

Objavljeno

U povodu Dana grada Velike Gorice, Pučko otvoreno učilište i Grad Velika Gorica građanima daruju koncert Nene Belana & Fiumensa. Gorička publika s Belanom će zapjevati 10. prosinca, na Trgu Stjepana Radića u 21 sati.

Neno Belan postigao je veliki uspjeh kao frontman popularnog splitskog sastava Đavoli. Nakon raspada sastava 1991. nastavlja sa solo karijerom i održava kvalitetan stvaralački kontinuitet, a od 1997. godine surađuje sa sastavom Fiumens. Zajedno su odradili brojne uspješne koncerte te snimili albume “Luna & Stelle”, “Rijeka snova”, “Oceani ljubavi”, album uživo “Tvornica snova” te “Sanjaj!”.

CityLIGHTS

VIDEO Gastro: DVD Kosnica pripremila je najbolju turopoljsku kotlovinu

Podijeljeno je više oko pet tisuća porcija hrane…

Objavljeno

on

I ove godine pokazalo se kako je hrana najbolji mamac za okupljanje velikog broja ljudi! Gastro Turopolja, 17-ti po redu ponovno je oduševio sve! Brojni građani u pratnji svojih najmilijih proveli su nedjelju u srcu Velike Gorice kako bi svi zajedno ručali na otvorenom. Dok su jedni uživali, drugi su kuhali i skuhali najbolju turopoljsku kotlovinu. Prema ocjeni žirija, najbolju kotlovinu pripremila je ekipa DVD-a Kosnica, na drugo mjesto zasjela je ekipa goričke Javne vatrogasne postrojbe dok je treća bila Udruga Žumberačke vile.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice, 12. listopada 2018.

Da je lako, kravicu bi imao svatko, kažu sirari i pohvališe se svojim delicijama s različitim vrstama začina

Objavljeno

on

Drago prodaje pravi lički med, a pčele i saće pronalazi u šumi. Više u video prilogu:

Nastavi čitati

CityLIGHTS

FOTO VIJEST Djed i baka „došetali“ u Veliku Goricu

Osvanuli jutros u Parku Franje Tuđmana

Objavljeno

on

Iz jutarnje izmaglice provirilo je dvoje staraca. Obučeni u narodne nošnje došli su provjeriti što se događa u turopoljskoj metropoli.

Nastavi čitati

Facebook

Izdvojeno