Poveži se s nama

CityLIGHTS

Neno Belan & Fiumens za Dan grada na Trgu Stjepana Radića

Za goričku publiku izvest će neke od svojih uspješnica s albuma “Luna & Stelle”, “Rijeka snova” ili “Oceani ljubavi”

Objavljeno

U povodu Dana grada Velike Gorice, Pučko otvoreno učilište i Grad Velika Gorica građanima daruju koncert Nene Belana & Fiumensa. Gorička publika s Belanom će zapjevati 10. prosinca, na Trgu Stjepana Radića u 21 sati.

Neno Belan postigao je veliki uspjeh kao frontman popularnog splitskog sastava Đavoli. Nakon raspada sastava 1991. nastavlja sa solo karijerom i održava kvalitetan stvaralački kontinuitet, a od 1997. godine surađuje sa sastavom Fiumens. Zajedno su odradili brojne uspješne koncerte te snimili albume “Luna & Stelle”, “Rijeka snova”, “Oceani ljubavi”, album uživo “Tvornica snova” te “Sanjaj!”.

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice: Za ove dečke nema zime

Vozač zimske službe ne može biti svatko, potrebno je imati i ono nešto

Objavljeno

on

Snijeg pada i prema prognozi nastavit će padati tijekom cijele noći. Meteoalarm izdao je žuto upozorenje pa prema svemu sudeći očekuju nas prve veće količine snijega ove zime. Sve ekipe zimske službe su na terenu, a u stacionaru vlada prava gungula. Ralice i traktori neprestano dolaze po sipinu. Junaci naše priče nastojat će nam olakšati život tijekom zimskih mjeseci. I zato nema vam druge nego da pogledate Petek na Gorice.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

Kiša spriječila ‘čagicu’, stvar spasio Jozo Bozo

Klizalište privuklo klizače svih uzrasta

Objavljeno

on

Posjetili smo park uz Šetalište Franje Lučića koji će tijekom cijelog prosinca biti epicentar zabave u Velikoj Gorici. Klizalište je privuklo veliki broj klizača svih uzrasta, a prava špica trebala bi krenuti početkom školskih praznika. I ove godine posjetitelji će na malobrojnim štandovima moći pronaći poneku sitnicu kojom će razveseliti drage osobe. Kiša koja padala gotovo cijeli dan dovela je do otkazivanja dječjeg diska na otvorenom, ali je Jozo Bozo ipak spasio stvar. Više u video prilogu.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice: ‘Deset minuta je besplatno, a jedanaesta je moja’

Kontrolira sve po redu, ako ne platite dočekat će vas ‘čestitka’

Objavljeno

on

Petek je na Gorice i treba se urediti i dotjerati. Za vas smo doznali kakve frizure nose Goričani i uređuju li se nešto više petkom. U Muzeju Turopolja u tijeku su pripreme izložbe o Velikom ratu, a doznali smo i koliko dugo se besplatno možete zadržati na javnom parkiralištu. I zato nema vam druge nego Petek na Gorice.

Nastavi čitati

Reporter 377 - 08.11.2018.

Facebook

Izdvojeno