Poveži se s nama

Vijesti

Naučite pripremiti zdrave obroke i izračunati im kalorijsku vrijednost

Ljeto je sve bliže i treba pripaziti na izgled

Objavljeno

Ljeto je sve bliže i treba pripaziti na izgled. Dolaskom lijepog vremena sve se više okrećemo aktivnostima na otvorenom. Doznajte kako efikasno i brzo dotjerati formu. U četvrtak od 17 sati u Goričkom klubu mladih održat će se radionica na temu zdrave prehrane.

-Polaznici u sklopu edukacije naučiti kako pripremati obroke, kako im računati kalorijsku vrijednost, a radionici će prethoditi kratko, ali sažeto predavanje o mršavljenju prilagođeno široj populaciji, tako da svaki laik može bez problema pratiti gradivo – poručili su iz GKM-a.

Radionicu će voditi Mirko Logožar, osnivač edukativne platforme Different i certificirani instruktor individualnog fitnesa, koji se već četiri godine bavi edukacijom o zdravom načinu života na jednostavan i zabavan način. Njegova platforma na društvenim mrežama broji preko 20 tisuća pratitelja, a uz održavanje radionica na različite teme, čest je gost konferencija, panela i intervjua.

Dolazak je potpuno besplatan, a prijaviti se možete na mail gorickiklubmladih@gmail.com. Broj sudionika je ograničen na 20 osoba.

Vijesti

Izabran Savjet mladih Općine Orle

Oni su budućnost svoga kraja

Objavljeno

on

Mladi u Općini Orle dobili su svoje nove predstavnike. U Savjet mladih izabrano je pet članova i isto toliko njihovih zamjenika. Iduće tri godine u Savjetu će sjediti Marija Rumenčić, Maja Musa, Lejla Pokas, Ivan Davutović i Antonijo Vrban te njihovi zamjenici Ivan Ozimin, Ivan Mihordin, Ivana Ozimin, Marija Šestok i Danijel Starešinčić.

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Općinskog vijeća Općine Orle. Uloga mu je aktivno uključiti mlade u javni život Općine Orle, te promicati i zagovarati prava, potrebe i interese mladih na lokalnoj razini.

Nastavi čitati

Obrazovanje

FOTO VIJEST Svatko nacrta svoju kravatu, stavi je oko vrata i – fotkanje!

Povodom Dana kravate, koji se već 16. godinu zaredom obilježava 18. listopada, učenici nižih razreda Osnovne škole Eugena Kumičića posložili su se ispred škole za fotografiranje za milenijsku fotografiju. I tako već treću godinu u nizu…

Objavljeno

on

Svake godine obilježavamo Dan kravata, ideja je da djeca nacrtaju svatko svoju kravatu i s njima se fotografiraju za našu malu milenijsku fotografiju, kaže nam Snježana Ruklić, ravnateljica Osnovne škole Eugena Kumičića.

I tako već treću godinu zaredom. Dan kravate obilježava se 18. listopada, tradicija je to koja je krenula 2003. godine, nakon što je izveden čudesan projekt “Kravata oko Arene” u Puli, a u nju su se posljednjih godina uključili i u ovoj goričkoj školi. Učiteljice iz “boravka” organiziraju i poslože djecu u oblik kravate, čovjek s fotoaparatom popne se na školski krov i djeca dobiju lijepu uspomenu…

– Vidimo se, naravno, i sljedeće godine na Dan kravate. A i z Dan škole uvijek nešto smislimo, to je u svibnju – kazala je ravnateljica.

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Uređena cesta kroz Ruče

Puni profil asfalta stavljen je u dužini 2,5 kilometra te su uređeni rubnjaci

Objavljeno

on

Završeni su radovi na županijskoj cesti ŽC 3041 u naselju Ruča. Puni profil asfalta stavljen je u dužini 2,5 kilometra te su uređeni rubnjaci. Trenutno se provodi čišćenje oborinskih kanala te raslinja uz cestu.

Galerija fotografija

 

Nastavi čitati

Reporter 386 - 16.09.2019.

Facebook

Izdvojeno