Poveži se s nama

Vijesti

Naučite oslikavati drvo paljenjem

Idući tjedan u Veleševcu će se održati dvije radionice pirografije

Objavljeno

Općinska udruga umirovljenika i starijih osoba Općine Orle Podružnica Veleševec-Stružec Posavski 16. i 17. kolovoza organizira kreativnu radionicu pirografije. Polaznici će od Štefice Dijanežević moći naučiti oslikavati drvo paljenjem. Radionica je namijenjena djeci i mladima od 10 do 15 godina.

Radionice će se održati u Društvenom domu u Veleševcu s početkom u 17 sati. Za sudjelovanje na obje radionice potrebno je izdvojiti 20 kuna.

Vijesti

Dva breška naselja u utorak bez struje

Opskrba električnom energijom bit će obustavljena od 8 do 14 sati

Objavljeno

on

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u utorak će bez struje ostati Hotnja i Strezojevo. Struje neće biti od 8 do 14 sati.

U slučaju loših vremenskih uvjeta radovi se odgađaju, poručili su iz HEP ODS-a.

Nastavi čitati

Vijesti

Pokažite veliko srce i spasite nečiji život

Mjesto događanja Dom kulture Galženica

Objavljeno

on

Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica pokrenulo je novu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u utorak i srijedu u Domu kulture Galženica. Prvi dan krv možete dati od 10 do 18 sati (pauza od 13,15 – 14 sati), a drugi dan od 8 do 14 sati ( pauza od 11,15 – 12 sati).

Nastavi čitati

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno