Poveži se s nama

CityLIGHTS

Najveća vijest u povijesti Judo kluba “Fuji”: Dobit će priznanje i novčanu nagradu Europske komisije!

Tri najbolja projekta bit će nagrađena s 10.000 Eura

Objavljeno

Judo klub osoba s invaliditetom “Fuji” izabran je među devet finalista koji će dobiti #BeInclusive EU Sport Awards. Riječ je o nagradi Europske komisije čiji je cilj prepoznati organizacije koje koriste snagu sporta kako bi povećale društvenu uključenost skupina ljudi u nepovoljnom položaju. Zaprimljeno je 111 projekata iz 25 zemalja.

Na natječaj su se mogle prijaviti organizacije u Europi, javne ili privatne, profitne ili neprofitne, koje su uspješno razvile projekte vezane uz sport, a usmjerene na socijalno uključivanje etničkih manjina, izbjeglica, osoba s invaliditetom, skupina mladih u riziku i ostalih skupina koje nailaze na prepreke u društvu.

Tri najbolja projekta bit će nagrađena s 10.000 Eura, dok će šest drugoplasiranih dobiti 2.500 Eura.

Dodjela nagrada održat će se 27. studenog u Bruxellesu.

Nastavi čitati
Reklama

CityLIGHTS

Kiša spriječila ‘čagicu’, stvar spasio Jozo Bozo

Klizalište privuklo klizače svih uzrasta

Objavljeno

on

Posjetili smo park uz Šetalište Franje Lučića koji će tijekom cijelog prosinca biti epicentar zabave u Velikoj Gorici. Klizalište je privuklo veliki broj klizača svih uzrasta, a prava špica trebala bi krenuti početkom školskih praznika. I ove godine posjetitelji će na malobrojnim štandovima moći pronaći poneku sitnicu kojom će razveseliti drage osobe. Kiša koja padala gotovo cijeli dan dovela je do otkazivanja dječjeg diska na otvorenom, ali je Jozo Bozo ipak spasio stvar. Više u video prilogu.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice: ‘Deset minuta je besplatno, a jedanaesta je moja’

Kontrolira sve po redu, ako ne platite dočekat će vas ‘čestitka’

Objavljeno

on

Petek je na Gorice i treba se urediti i dotjerati. Za vas smo doznali kakve frizure nose Goričani i uređuju li se nešto više petkom. U Muzeju Turopolja u tijeku su pripreme izložbe o Velikom ratu, a doznali smo i koliko dugo se besplatno možete zadržati na javnom parkiralištu. I zato nema vam druge nego Petek na Gorice.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice: ‘Nigdje nije čisto kao u Gorici’

Posljednje pripreme za prosinac prepun zabave

Objavljeno

on

Prosinac je na vratima i hladnoća se uvukla u naš grad. U parku uz Šetalište Franje Lučića niknulo je klizalište, a ispred Muzeja Turopolja postavljen je adventski vijenac. Tijekom prosinca ovo će biti centralno mjesto svih događanja. U tijeku su užurbane pripreme, kako bi sve bilo spremno do nedjelje i paljenja prve adventske svijeće. Dovezena je i teška mehanizacija bez čije pomoći teško da bi stvari bile gotove u na vrijeme.

Nastavi čitati

Reporter 377 - 08.11.2018.

Facebook

Izdvojeno