Poveži se s nama

HOTNEWS

Na prodaji tri gradska stana, a evo i na kojim lokacijama

Objavljeno

Nakon što je prije godinu dana osnovano Povjerenstvo za prodaju gradskih stanova te u međuvremenu Gradsko vijeće donijelo Odluku o njihovoj prodaji, Grad Velika Gorica danas je pokrenuo javni natječaj za prodaju tri gradska stana.

U pitanju su stanovi na dvije lokacije u gradu. Dva stana u Ulici Jurja Dobrile i jedan u Cvjetnom naselju. Stanovi, međutim, nisu prazni već u njima žive najmoprimci temeljem zaključenog ugovora o najmu stana na određeno vrijeme s ugovorenom najamninom. Oni, naime, imaju pravo provokupa, pod uvjetom da sudjeluju u natječaju i prihvate najvišu ponuđenu cijenu.

A evo i koji su stanovi na prodaju:

1. Jednoipolsobni stan broj 15. u potkrovlju, Cvjetno naselje 10, koji se sastoji od jedne sobe, sobice i ostalih prostorija, površine 49,55 m2, sa spremištem broj 11. u podrumu, površine 1,95 m2, ukupne površine 51,50 m2, upisan u zk.ul. 3969 /E-38 k.o. Velika Gorica.
Energetski razred stana je C.
Početni iznos kupoprodajne cijene stana iznosi 358.000,00 kuna
Jamčevina: 35.800,00 kuna.
Stan nije slobodan od osoba i stvari.

2. Dvosobni stan broj 106. na 1 katu, ulaz Jurja Dobrile 18, koji se sastoji do dvije sobe i ostalih prostorija, površine 42,77 m2, sa spremištem broj 9. u podrumu, površine 2,23 m2, ukupne površine 45,00 m2, upisan u zk.ul. 6201 /E-10 k.o. Velika Gorica.
Energetski razred stana je D.
Početni iznos kupoprodajne cijene stana iznosi 327.000,00 kuna
Jamčevina: 32.700,00 kuna.
Stan nije slobodan od osoba i stvari.

3. Garsonijera broj 503. u potkrovlju, ulaz Jurja Dobrile 24, koja se sastoji od jedne sobe i ostalih prostorija, površine 27,45 m2, sa spremištem broj 21. u podrumu, površine 1,19 m2, ukupne površine 28,64 m2, upisana u zk.ul. 6201 / E-117 k.o. Velika Gorica.
Energetski razred stana je D.
Početni iznos kupoprodajne cijene stana iznosi 193.000,00 kuna
Jamčevina: 19.300,00 kuna.
Stan nije slobodan od osoba i stvari.

„Pravo podnošenja pisane ponude imaju sve fizičke osobe državljani Republike Hrvatske i državljani članica Europske unije te pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i državama članicama Europske unije. Ostale strane pravne i fizičke osobe mogu sudjelovati na natječaju ako ispunjavaju zakonom propisane uvjete za stjecanje prava vlasništva na području Republike Hrvatske.“, kažu iz gradske uprave.

Osobe koje sudjeluju na javnom natječaju moraju položiti jamčevinu u iznosu od 10 % početnog iznosa kupoprodajne cijene na žiro-račun Grada Velika Gorica. Detaljnije informacije doznajte OVDJE.

HOTNEWS

Šesta sreća: ‘Nešto smo pripremili za Dinamo, idemo uzeti što se može!’

Nogometaši Gorice u petak u 18 sati dočekuju zagrebački Dinamo, jedinog protivnika kojem ove i prošle sezone nije uspio uzeti niti jedan bod. Četvorica igrača nisu na raspolaganju, no trener Jakirović i njegovi igrači vjeruju da mogu napraviti dobar posao

Objavljeno

on

Nitko ne pobjeđuje Sergeja Jakirovića šest puta zaredom…, našalio se trener HNK Gorice iščekujući dolazak Dinama u Veliku Goricu, u prvoj utakmici 12. kola HT Prve lige.

Pokušat će to napraviti Nenad Bjelica, kolega i prijatelj našeg Jakira, budući da je u prethodnih pet sudara Goričana i “modrih” svaki put slavio Dinamo.

– Da, izgubili smo tih pet utakmica, ali ovo je novi izazov, nova prilika za dokazivanje. Dinamo ima veliku kvalitetu, bez obzira u kakvom sastavu nastupio, a mi se nadamo da će im djelomično pažnju odnijeti utakmica Lige prvaka protiv Šahtara u utorak. Mi smo nešto pripremali za njih, nadam se da ćemo biti na tragu partiju iz posljednjih nekoliko kola i pružiti što snažniji otpor Dinamu. I, naravno, ako bude moguće, uzeti nešto u svemu tome – kazao je Jakirović.

Protiv Dinama sigurno neće igrati ozlijeđeni Maslowski, kao ni bolesni Steenvoorden i Mathieu te Ljubisavljević, koji će odrađivati kaznu zbog onog spornog crvenoga kartona protiv Osijeka. Pitanje je i u kakvom je stanju Hamad, tek u srijedu vratio se s reprezentativne akcije svog Iraka, ali zato je jasno da će potpuno “nabrijan” biti Cherif Ndiaye.

– Respektiramo Dinamo, riječ je o sjajnoj momčadi, koja je svoju kvalitetu pokazala i u Ligi prvaka, koja ima jako puno samopouzdanja… Međutim, i mi imamo samopouzdanja, vjerujemo u sebe i dat ćemo sve što možemo da dođemo do ovih bodova. Pripremamo se za utakmicu kao za svaku drugu, ali svjesni smo da su ogledi protiv Dinama ipak posebni – naglasio je Cherif.

Dinamo u Veliku Goricu dolazi bez Ademija i Petkovića, pitanje je koga će još trener Bjelica poštedjeti, a gorički sastav trebao bit izgledati ovako nekako:

Kahlina – Musa, Ćelić, Jovičić, Čabraja – Marina, Čanađija – Dvorneković, Suk, Lovrić – Ndiaye (Zwolinski)

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija uhvatila dvojicu provalnika, druga dvojica u bijegu

Četvorka tijekom rujna i listopada provalila u dvije kuće i izvršila krađu u trećoj kući

Objavljeno

on

Gorička policija prošli tjedan riješila je dva slučaja provale u kuću i jedan slučaj krađe iz kuće. Ova tri kaznena djela dogodila su se tijekom rujna i listopada na goričkom području. Za njihovo počinjenje policija tereti dvojicu muškarca starosti 27 i 24 godine te dvojicu 21-godišnjaka. Muškarci su s područja Ivanić-Grada.

– Protiv njih je podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, dok je za dvojicom počinitelja raspisana potraga, s obzirom na to da trenutno nisu dostupni policiji. Dvojac će po njihovom pronalasku biti naknadno procesuirani – rekao je inspektor Nikica Ljubanović.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Damir Milanović pojačava redove buševskog Poleta

Objavljeno

on

Vodeća momčad Jedinstvene županijske lige buševski Polet jača je za jednog kvalitetnog igrača. Riječ je o Damiru Milanoviću (37), prekaljenom profesionalcu, igraču koji je u karijeri igrao za mnogo klubova (Papuk, HD, Solin, Posušje, Šibenik, Videoton, Tatabanya, Segesta, Gorica, Kurilovec, Gradići). Još prije koju sezonu nastupao je za ondašnju drugoligašku HNK Goricu, čiji je i sada zaposlenik, radi kao trener o omladinskoj školi. Zadnji klub spomenutog igrača bio je četvrtoligaš Gradići.


Kao prvo htio bih se zahvaliti Gradićima i njihovom predsjedniku Željku Matičeviću s kojima sam se korektno razišao, dali su papire iako nisu trebali. Profesionalno je jako teško uskladiti igranje 4. lige i biti trener kadeta prvoligaša Gorice. Odlučio sam se prvenstveno za trenerski poziv, no ujedno smatram da mogu igrački pomoći petoligašu Poletu koji ima odličnu momčad i trenera te napada vrh. Ipak sam u godinama kada mi je igračka karijera pri kraju pa i igrački zahtjevi moraju biti primjereniji mojim godinama. Odluka za Polet najviše je pala na nagovor kuma Ivice Sučića, legendu Poleta i turopoljskog nogometa – obrazložio je svoj dolazak na Zvrnik Damir Milanović.
Trener Mario Paviša radi odličan posao u Buševcu, vodeća su momčad, prava klapa na terenu, pa će Milanoviću prilagodba lako pasti. Kalibar igrača kakav je Damir Milanović – Milka veliki je kapital Poleta na putu prema jesenskom naslovu.
Svakako , Milanović je svestrani igrač, veliko pojačanje i smatram da ćemo njegovim nastupima na terenu puno toga dobiti – uvjeren je Poletov trener Paviša.
Prvi nastup Damir Milinović trebao bi zabilježiti već u nedjelju kada na Zvrnik vodećem Poletu u goste dolazi šestoplasirani Dinamo iz Jakovlja koji zaostaje šest bodova.

Nastavi čitati

Reporter 386 - 16.09.2019.

Facebook

Izdvojeno