Poveži se s nama

Crna kronika

Na D-31 automobil sletio s ceste

Vozač lakše ozlijeđen

Objavljeno

Nešto prije 14 sati na državnoj cesti D-31, na pola puta između Kušanca i Male Bune, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen vozač osobnog automobila. Iz zasad nepoznatog razloga vozilo je sletjelo s ceste i završilo na zelenoj površini. Na teren je izašla i ekipa goričke hitne medicinske pomoći, kao i ekipa prometne policije. U tijeku je policijski očevid.

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija zbog prebrze vožnje zaustavila 25 vozača

Neprilagođena brzina jedan od najčešćih uzroka prometnih nesreća s najtežim posljedicama

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica provedena je preventivno-represivna akcija „Brzina kretanja vozila“ u kojoj je 25 vozača uhvaćeno u prekršaju.

„Akcija je provedena kako bi se kako bi kod vozača potaknula pozitivna ponašanja u prometu, a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća s najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila, kao i nepoštivanja prometnih propisa od strane vozača“, poručili su iz PP Velika Gorica.

Nastavi čitati

Crna kronika

Požar traktora u Novom Čiču

Objavljeno

on

Autor

Požar traktora u Novom Čiču. Foto: cityportal.hr

 

Nešto iza 18:30 sati zapalio se traktor u vlasništvu poduzeća Lapor. Pretpostavlja se da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama. Šteta nije procijenjena. Požar su ugasili vatrogasci JVV Velike Gorice

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno