Poveži se s nama

Crna kronika

Muškarac smrtno stradao u eksploziji spremnika plina iz automobila

Policija kaže kako je do eksplozije u garaži u Svetoj Nedelji došlo zbog nestručnog rukovanja spremnikom

Objavljeno

Zbog posljedica ozljeda u eksploziji plina na spremniku osobnog automobila jučer je smrtno stradao 54-godišnjak. Policija je utvrdila kako je do eksplozije najvjerojatnije došlo zbog nestručnog rukovanja spremnikom.

Muškarac je, naime, jučer oko 9,45 sati u garaži u dvorištu kuće u Novakima popravljao plinske instalacije svoje Renault lagune kada je izbila eskplozija i požar. Teško ozlijeđeni 54-godišnjak prevezen je u Kliniku za traumatologiju gdje je u 14,50 sati preminuo od ozljeda.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno