Poveži se s nama

Vijesti

Mladi vatrogasci iz Kuča i Novog Čiča najbolji u svojim kategorijama

Na županijskom vatrogasnom natjecanju nastupilo 1100 natjecatelja, odnosno 101 ekipa iz 24 općinske i gradske vatrogasne zajednice

Objavljeno

Mladi gorički vatrogasci ostvarili su odlične rezultate na županijskom vatrogasnom natjecanju djece i mladeži održanom proteklog vikenda u Klinča Selima. U konkurenciji ženske mladeži najbolje su bile sure iz DVD-a Kuče, a u konkurenciji muškog podmlatka dečki iz DVD-a Novo Čiče.

O kakvom je natjecanju riječ najbolje govori podatak da je na njemu nastupilo 1100 natjecatelja, odnosno 101 ekipa iz 24 općinske i gradske vatrogasne zajednice.

Tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji plasirale su se na državno natjecanje koje će se održati iduće godine.

Vijesti

COVID-19 ambulanta u goričkom Domu zdravlja prestaje raditi

Objavljeno

on

Zbog povoljne epidemiološke situacije, a sukladno uputi Kriznog stožer Ministarstva zdravstva, Dom zdravlja Zagrebačke županije obustavlja rad izdvojenih ambulanti za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženosti koronavirusom i. Osim ambulante u Velikoj Gorici, prestaju raditi i one u Samobor te Ivanić-Gradu.

U slučaju potrebe Dom zdravlja Zagrebačke županije osigurat će ponovno aktiviranje COVID-19 ambulanti.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Crna kronika

Provalili u dva Golfa i ukrali razne dijelove

Automobili su u vlasništvu leasing kuće

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelji provalili su u razdoblju od 29. svibnja do 1. lipnja u Šćitarjevu u dva osobna automobila marke VW Golf VII. Vozila su odjavljena te su bez registarskih oznaka, a vlasnik je leasing tvrtka. Iz automobila su provalnici ukrali razne dijelove. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, javlja Policijska uprava zagrebačka.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno