Poveži se s nama

Crna kronika

Mještanin: “Gledao sam u cijev pištolja pljačkaša pošte u Kravarskom”

Objavljeno

Dvojica maskiranih i naoružanih pljačkaša opljačkali su jutros poštu u Kravarskom.

 

“Sreo sam pljačkaše na izlazu iz pošte, ja sam ulazio i sastali smo se na vratima. Jedan je nosio novce, a drugi pištolj i bili su maskirani. Bolje da čovjek ne reagira kad imaju pištolj. Gledao sam u cijev pištolja, hoće li puknuti ili ne. Naravno da sam se bojao. Ja sam se pomaknuo, oni su sjeli u automobil i otišli. To je profesionalna pljačka, sve je u tišini napravljeno”, rekao je mještanin Kravarskog koji je svjedočio bijegu pljačkaša pošte u Kravarskom za kojima policija i dalje traga.

 

posta-kravarsko-2

 

Crna kronika

Na 25-godišnjaka se urušio dio kanalizacijskog iskopa i teško ga ozlijedio

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju

Objavljeno

on

Teško je ozlijeđen 25-godišnjak na kojeg se jučer, 11. siječnja, u 10.50 sati na Staroj cesti u Vukovini urušio dio zemljane stjenke iskopa. Nesreća se dogodila dok je muškarac, zaposlenik trgovačkog društva, radio na kanalizacijskom sustavu, javlja policija. Liječnička pomoć teško ozlijeđenom 25-godišnjaku pružena je u Klinici za traumatologiju.

Nastavi čitati

Crna kronika

Očevidom utvrdili, peć zapalila drvenu konstrukciju kuće

U požaru nitko nije ozlijeđen

Objavljeno

on

Završen je očevid požara vikendice u Velikoj Buni. Policija kaže kako je požar najvjerojatnije izbio zbog prijenosa topline s dimovoda peći na kruta goriva na drvenu konstrukciju kuće. Materijalna šteta je i dalje neutvrđena.

Podsjetimo, požar je buknuo u petak u 20.45, na vikendici u Ulici Krušak. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Nastavi čitati

Crna kronika

Gorjela vikendica u Velikoj Buni

Nitko nije ozlijeđen

Objavljeno

on

Iz zasad još neutvrđenog razloga, u petak oko 20.45 sati, izbio je požar na vikendici u Ulici Krušak, u Velikoj Buni. Vlasnica vikendice je 49-godišnjakinja, javlja policija.  Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid će se obaviti naknadno, pa će tada biti poznati i uzroci požara.

Nastavi čitati

Reporter 400 - 17.12.2020.

Facebook

Izdvojeno