Poveži se s nama

Gospodarstvo

MB Frigo Grupa – sve što trebate za klimatizaciju i hlađenje

Objavljeno

MB Frigo Grupa jedna je od najvećih tvrtki u području klimatizacije i hlađenja na hrvatskom tržištu i tržištu regije. Iz godine u godinu ostvaruje odlične poslovne rezultate u svim segmentima poslovanja – distribucija i trgovina, inženjering klimatizacije i hlađenja, servis i proizvodnja rashladne opreme.

 

Odlični rezultati temelje se na jasnoj viziji od samog početka poslovanja kao i na dugogodišnjem iskustvu i educiranju djelatnika. Svakodnevno usvaja nova znanja i tehnologije uz pomoć kojih svojim partnerima i kupcima osigurava samo najbolje.

MB Frigo, PR (1)

 

MB Frigo Grupa ima prodajne centre u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu, te u regiji – Slovenija, Beograd i Sarajevo.

 

Već 35 godina MB Frigo Grupa predstavlja lidera i specijalistu u području klimatizacije i hlađenja, te je ujedno na taj način i koncipirana struktura same tvrtke:

  • Distribucija i trgovina
  • Inženjering klimatizacije i hlađenja
  • Proizvodnja
  • Servis i montaža
  • Izvoz

MB Frigo, PR (2)

MB Frigo Grupa uvozi i distribuira cijeli spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne dijelove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje.

 

S više od 5.000 m² prodajno skladišnih kapaciteta i lagerom s više od 10.000 artikala osigurava promptnu isporuku svih proizvoda.

MB Frigo, PR (3)

MB Frigo Grupa je generalni ili glavni zastupnik za  tri branda klima uređaja – HAIER, TOSHIBU i MAXON. Uz klima uređaje najveći je distributer za dijelove, opremu, materijal i alat.

 

MB Frigo, PR (6)Pored klima uređaja MB Frigo Grupa zastupa na hrvatskom tržištu i ostale tvrtke iz područja klimatizacije i hlađenja kao što su Castel, Carel, Clivet, Dorin, Danfoss, Sabiana, Bitzer, Refco  i mnoge druge.

 

 

 

MB Frigo, PR (7)

MB Frigo Grupa ima odjele inženjeringa klimatizacije i hlađenja, te svojim partnerima može ponuditi cjelokupnu uslugu – tehničku podršku projektantima, izradu projektnih rješenja te prodajnu i post prodajnu podršku.

 

MB Frigo, PR (4)

 

 

MB Frigo Grupa poznata je po vlastitoj proizvodnji rashladne opreme čiju kvalitetu su prepoznale tvrtke iz Švicarske, Nizozemske i iz ostalih europskih zemalja. Proizvodni program ističe se kvalitetom i fleksibilnošću, odnosno mogućnošću prilagodbe proizvoda zahtjevima klijenta. Inovativnost proizvodnog procesa kao i kontinuirano ulaganje u stručno usavršavanje djelatnika te konstantna modernizacija strojnog parka rezultira kvalitetnim i inovativnim proizvodima kao što su rashladne komore, hladionička vrata, kondenzacijske jedinice i rashladne vitrine.

MB Frigo, PR (5)

www.mbfrigo.hr

Gospodarstvo

Obrtnici se okupljaju u Gorici, raspravljat će o aktualnostima i tražiti rješenja problema

Organizirali su forum, a sastaju se u srijedu, 26. veljače

Objavljeno

on

Obrtnička komora Zagreb, u suradnji sa Zagrebačkom županijom, organizira 5. Obrtnički forum Zagrebačke županije – Obrtništvo 2020., a domaćin susreta bit će Velika Gorica. Cilj foruma, koji će se održati u srijedu u 12 sati u Hotelu Garden Hill, je raspraviti aktualne teme značajne za obrtnike i obrtništvo Zagrebačke županije te iznaći kvalitetna rješenja problema zajedničkom suradnjom s gradovima i općinama na području Zagrebačke županije.

– Pričat ćemo o tome kako najbolje surađivati s lokalnom samoupravom, a obrtnici će predstavnike lokalne vlasti i ministarstava moći i pitati sve što ih zanima. Na panel-raspravu su dobrodošli svi obrtnici i obrtnice – kazao je predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić.

 

Nastavi čitati

Gospodarstvo

VE-GO-RA najavila radionicu za poduzetnice, a priprema im i poklon u povodu Dana žena

Sve polaznice radionice dobit će besplatne privatne konzultacije kako bi pokrenule svoju osobnu promjenu

Objavljeno

on

VE-GO-RA organizira radionicu na temu “Upravljanje osobnim promjenama” namijenjenu prvenstveno ženama, poduzetnicama, samozaposlenima, nezaposlenima ili prezaposlenima. Stručno vodstvo će kroz interaktivne vježbe u parovima i timovima, sudionicima pokušati pomoći da izađu iz ustaljenih načina razmišljanja, vizualiziraju budućnost kojoj teže i osvijeste vještine i resurse kojima raspolažu i koji su im potrebni kako bi iskoristili svoj puni potencijal.

– Nelagoda postojećim stanjem je koristan alarm koji nas potiče na promjenu. Jedan od najvećih izazova svakog pojedinca koji u sebi prepoznaje ideju, želju i energiju za osobnim i profesionalnim razvojem je pitanje kako uopće pokrenuti proces promjene. Radionica je namijenjena onima koji osjećaju da mogu više, koji osjećaju da imaju sve što im je potrebno da ostvare svoju idealnu budućnost, ali ne znaju od kuda krenuti ni kako pratiti svoj napredak. Sudionici će imati prilike prezentirati svoje planove promjene, a one koji pokažu najveću želju za promjenom nagradit ćemo besplatnim konzultacijama kako bi svoj plan promjene uspješno sproveli u djelo – kažu iz VE-GO-RE.

Radionicu vodi Ivana Conjar, voditeljica poslovnog razvoja e-Leadreship MBA programa na Visokom Učilištu ALGEBRA, a održat će se 5. ožujka od 12 do 16 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15.

Nastavi čitati

Gospodarstvo

Predstavite svoje vino na Reviji najboljih vina Zagrebačke županije

Županija osigurala besplatni izložbeni prostor sa stolovima, stolnjake i stolce, čaše, bokale s vodom te posude za izlijevanje svima koji s prijave

Objavljeno

on

Treće izdanje Revije najboljih vina Zagrebačke županije održat će se 12. ožujka u Kristalnoj dvorani hotela The Westin Zagreb od 13 do 19 sati. Ova manifestacija jedinstvena je prilika vinarima s područja Zagrebačke županije da svoje proizvode predstave enolozima, ugostiteljima, hotelijerima, turističkim djelatnicima i ljubiteljima vina. Uz vinare, priliku predstaviti svoje proizvode imat će i sirari.

– Zagrebačka županija poziva sve zainteresirane vinare i sirare sa svog područja da se prijave na sudjelovanje na ovoj jedinstvenoj enološkoj manifestaciji. Za prijavu je dovoljno ispuniti prijavni obrazac te ga poslati na e-mail adresu: g.matasin@zagrebacka-zupanija.hr najkasnije do 26. veljače . poručili su iz Zagrebačke županije.

Prijavni obrazac za vinare možete pronaći ovdje, a za sirare ovdje. Svima koji se prijave Zagrebačka županija osigurat će izložbeni prostor sa stolovima, stolnjake i stolce, čaše, bokale s vodom te posude za izlijevanje. Vinari se pritom obvezuju da će prezentirati i promovirati isključivo svoja vina koja su proizvedena na području Zagrebačke županije i koja se nalaze u prometu u vinskoj butelji.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno