Poveži se s nama

Crna kronika

Maskirani razbojnici operirali po goričkom području

Orobljen je kiosk u Velikom Polju i benzinska postaja u Velikoj Gorici – iz policije kažu kako je materijalna šteta na oba mjesta zločina iznosila više tisuća kuna

Objavljeno

Proteklog vikenda nije bilo prometnih nesreća, ali zato su razbojnici imali pune ruke posla. Večernji sati su im očito idealna prilika za akciju. Zamaskiraju se, a još ni Fašnik nije stigao. U petak oko 22.35 sati u naselju Veliko Polje, Nadinska ulica, nepoznati je maskirani počinitelj došao do kioska, zaprijetio vatrenim oružjem, te počinio razbojništvo nad 46-godišnjim zaposlenikom i otuđio više tisuća kuna.

Razbojnici su se ohrabrili, pa je stradala i benzinska postaja na Zagrebačkoj cesti u Velikoj Gorici. Jučer oko 21.40 sati, dvojica maskiranih nepoznatih počinitelja zaprijetila su vatrenim oružjem i drvenim predmetom, te počinila razbojništvo nad dvoje mladih zaposlenika (19 i 20 godina). Ovim kaznenim djelom počinjena je materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Crna kronika

Na A11 kod Kušanca izgorjelo vozilo

 Vatrogasci pod maskama gasili požar na autocesti

Objavljeno

on

Jučer oko 15,30 sati na autocesti A11 kod čvora kod čvora Velika Gorica, u blizini naselja Kušanec zapalilo se osobno vozilo. Morali su reagirati i gorički vatrogasci, ali nije bilo pomoći vozilo je u potpunosti izgorjelo. Još uvijek su nepoznati uzroci zapaljenja, a prema neslužbenim informacijama nema ozlijeđenih.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži očevice prometne nesreće

Danas oko 10,15 sati na raskrižju Vukomeričke ulice i Ulice Andrije Kačića Miošića sudarili se Audi i Toyota

Objavljeno

on

Danas oko 10,15 sati u na raskrižju Vukomeričke ulice i Ulice Andrije Kačića Miošića došlo je do prometne nesreće između osobnog automobila marke „Audi 80“, plave boje, i osobnog automobila marke „Toyota Rav“, plave boje. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je na vozilima nastala materijalna šteta.

-Molimo za pomoć očevice prometne nesreće da nam se jave na broj 01 6221 144 ili 192, kako bi se utvrdilo činjenično stanje – poručili su iz PP Velika Gorica.

Nastavi čitati

Crna kronika

Upravljao vozilom s 2,77 promila alkohola u krvi

Policija ga uhvatila jer je sudjelovao u prometnoj nesreći

Objavljeno

on

Jučer oko 18,50 sati u Gradićima se dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 36-godišnjak u alkoholiziranom stanju. Policija mu je tijekom očevida izmjerila 2,77 promila alkohola u krvi.

– Kretao se kolnikom Gradićke ulice u smjeru istoka u mjestu Gradići. Dolaskom do kbr.4 isti je sudjelovao u prometnoj nesreći s materijalnom štetom. Ova PP je naredbom istog smjestila u službene prostorije ove PP do otrježnjenja, a nakon toga će biti uhićen i prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Velikoj Gorici – poručili su iz PP Velika Gorica.

Tijekom vikenda na goričkom području zabilježeno je 14 prometnih prekršaja, od čega 10 prekršaja prebrze vožnje.

Nastavi čitati

Facebook

Izdvojeno