Poveži se s nama

Vijesti

Marko Šimac novi koordinator MOST-a Nezavisnih lista Velika Gorica

Danijel Pukšić je zamrznuo vijećnički mandat iz privatnih razloga

Objavljeno

Odlaskom koordinatora i gradskog vijećnika Danijela Pukšića, članovi stranke MOST Nezavisnih lista morali su izabrati novo vodstvo. Na Izbornoj skupštini, kojoj je prisustvovao i saborski zastupnik MOST-a Nikola Grmoja, izabrali su novo predsjedništvo te koordinatora. Gradski vijećnik Marko Šimac izabran je za koordinatora, dok su u predsjedništvo stranke izabrani Karmen Rak i Damir Slojšek. Predsjednica kluba vijećnika u Gradskom vijeću ovim je promjenama postala Karmen Rak.

FOTO: MOST NL Velika Gorica

Danijel Pukšić je zamrznuo vijećnički mandat iz privatnih razloga, kažu iz MOST-a, a novi koordinator Marko Šimac napomenuo je kako će i dalje raditi na okupljanju nezaviznih kandidata u MOST Nezavisnih lista te svih ostalih simaprtizera. Također, radit će kao korektiv i konstruktivna oporba u Gradskom vijeću.

 

Vijesti

Dva breška naselja u utorak bez struje

Opskrba električnom energijom bit će obustavljena od 8 do 14 sati

Objavljeno

on

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u utorak će bez struje ostati Hotnja i Strezojevo. Struje neće biti od 8 do 14 sati.

U slučaju loših vremenskih uvjeta radovi se odgađaju, poručili su iz HEP ODS-a.

Nastavi čitati

Vijesti

Pokažite veliko srce i spasite nečiji život

Mjesto događanja Dom kulture Galženica

Objavljeno

on

Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica pokrenulo je novu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u utorak i srijedu u Domu kulture Galženica. Prvi dan krv možete dati od 10 do 18 sati (pauza od 13,15 – 14 sati), a drugi dan od 8 do 14 sati ( pauza od 11,15 – 12 sati).

Nastavi čitati

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno