Poveži se s nama

Vijesti

Mala škola Androida za generacije 50+

Naučite koristiti pametni telefon

Objavljeno

Naši stariji sugrađani od 15. rujna moći će naučiti rukovati pametnim telefonima. Udruga Centar za kvalitetu života Forum 50+ u prostoru Centra za djecu, mlade i obitelj organizira radionicu „Mala škola Androida“.

„Program će se sastojati od dvije cjeline, konfiguracije uređaja i njegove uporabe. Polaznici će učiti o osnovnim postavkama uređaja poput postavki zaslona i postavljanju aplikacija za starije osobe, korištenju pametnih telefona za pregledavanje vijesti, praćenje sportskih rezultata i vremenske prognoze, a naučit ćemo ih koristiti WhatsApp i Viber aplikacije“, rekao nam je Ivan Svetopetrić, predsjednik udruge.

Radionice će se održavati dva puta tjedno, a prijaviti se može 28 kandidata. Prijaviti se možete na telefon 097 6312 550 ili putem maila info@forum50.hr.

Vijesti

FOTO VIJEST Snijeg zabijelio Vukomeričke gorice

Zimska idila iznenadila krajem veljače

Objavljeno

on

Nakon perioda toplog vremena danas je stigla promjena, a tijekom dana promijenila su se četiri godišnja doba. Nakon tuče stigao nam i snijeg.

 

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

Vijesti

U Pokupskom razmjena starih sorti sjemenja

Predstavit će i projekt “Društvena banka sjemena”

Objavljeno

on

Klub žena Pokupsko i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) organiziraju razmjenu starih sorti sjemenja u Lovačkoj kući u Pokupskom. Svi koji imaju stare sorte sjemenja na razmjenu ih mogu donijeti u nedjelju, 1. ožujka, u 16 sati. Osim razmjene, održat će se i predstavljanje projekta “Društvena banka sjemena” udruge ZMAG iz Vukomerića.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno