Poveži se s nama

Crna kronika

Lukinić Brdo: Razvalio vrata kapelice i pobjegao s kaležom

Lopovima danas više ništa nije sveto

Objavljeno

Velikogorička policija na konferenciji za novinare izvijestila je o pljački koja se između 16. i 23. lipnja dogodila u Lukinić Brdu. Nepoznati je lopov razvalio vrata tamošnje kapelice Sv. Ivana Krstitelja, koja pripada župi Blažene Djevice Marije Snježne iz Dubranca.

“Nepoznati je počinitelj došao do ulaznih vrata crkve, iste je nasilno obio i otvorio, ušao u prostor sakristije iz koje je izvršio krađu pozlaćenog kaleža. Šteta u ovom kaznenom djelu iznosi oko 2.000 kuna”, rekao je Nikica Ljubanović iz kriminalističke policije, ističući kako lopovima danas više ništa nije sveto.

U župi Blažene Djevice Marije Snježne šokirani su krađom kakvu ne pamte.

Crna kronika

Nakon verbalnog sukoba, napao ga nožem

U sukobu s 31-godišnjakom 25-godišnjak izvukao deblji kraj

Objavljeno

on

Jučer u 15,40 sati u Velikoj Mlaki u autobusu je došlo do verbalnog sukoba između dvoje putnika, a onda se u sukob uključio i treći putnik.

„Nakon verbalnog sukoba 25-godišnjaka i 28-godišnjakinje u autobusu, izbio je verbalni i fizički sukob između 31-godišnjaka i 25-godišnjaka te je 31-godišnjak oštrim predmetom lakše ozlijedio 25-godišnjaka“, poručili su iz PUZ-a.

Ozlijeđenom mladiću liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 31-godišnjak je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nastavi čitati

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija zbog prebrze vožnje zaustavila 25 vozača

Neprilagođena brzina jedan od najčešćih uzroka prometnih nesreća s najtežim posljedicama

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica provedena je preventivno-represivna akcija „Brzina kretanja vozila“ u kojoj je 25 vozača uhvaćeno u prekršaju.

„Akcija je provedena kako bi se kako bi kod vozača potaknula pozitivna ponašanja u prometu, a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća s najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila, kao i nepoštivanja prometnih propisa od strane vozača“, poručili su iz PP Velika Gorica.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN

iv>

EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno